eToro lansează portofoliul DeFi, oferind investitorilor o diversificare instantanee prin expunerea la mai multe criptoactive DeFi importante

Date:

eToro, platforma globală de investiții multi-active, a lansat astăzi un portofoliu DeFi, oferind investitorilor expunere pe termen lung la proiecte cheie din ecosistemul DeFi, permițându-le acestora să devină parte a uneia dintre cele mai inovatoare dezvoltări din domeniul financiar.

Finanțarea descentralizată (DeFi) este o mișcare care își propune să ocolească intermediarii financiari tradiționali prin plasarea serviciilor financiare pe blockchain. Mai degrabă decât să descentralizeze doar tranzacțiile (ca în cazul Bitcoin), DeFi urmărește să descentralizeze mai multe segmente ale industriei financiare. Acest lucru se realizează prin intermediul contractelor inteligente, care sunt fragmente de cod informatic ce permit efectuarea de transferuri și acorduri complexe pe blockchain fără a fi nevoie de aprobarea unei autorități centrale.

Portofoliul DeFi al eToro cuprinde unsprezece criptoactive DeFi: Ether (ETH), Uniswap (UNI), Chainlink (LINK), Aave (AAVE), Compound (COMP), Yearn.finance (YFI), Decentraland (MANA), Polygon (MATIC), Algorand (ALGO), Basic Attention Token (BAT) și Maker (MKR).

Dani Brinker, șeful investițiilor de portofoliu de la eToro comentează: DeFi este una dintre cele mai discutate inovații din domeniul financiar, mii de noi criptoactive apărând în ultimele luni. Dar pentru persoanele care nu au timp să cerceteze whitepaper-ul fiecărui activ, piața poate părea un câmp minat. Prin împachetarea unei selecții de criptoactive în cadrul unui DeFi CopyPortfolio, facem noi munca grea și le permitem clienților noștri să obțină expunere și să distribuie riscul pe o varietate de criptomonede”.

¨Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

„Finanțarea descentralizată este o formă de finanțare bazată pe tehnologia blockchain care nu se efectuează prin intermediari financiari, cum ar fi brokeri, burse sau bănci pentru a oferi instrumente financiare tradiționale, ci utilizează contracte inteligente pe blockchain”, explică Brinker. „În portofoliu sunt incluse atât rețele blockchain cu contracte inteligente, cât și o selecție de protocoale de top, ceea ce vă oferă expunere la fiecare colț al DeFi – de la Uniswap la Yearn și nu numai – fără a fi nevoie să petreceți ore întregi să faceți cercetare. Ne folosim de poziția unică a eToro ca inovator în cadrul domeniului cripto, pentru a revizui aceste proiecte și a actualiza alocarea și metodologia pe parcurs.”

Investiția inițială pornește de la 1.000 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sectorul DeFi. DeFi este unul dintre cele peste șaizeci de portofolii disponibile pe eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...