EXEC-EDU anunță parteneriatul strategic cu compania de HR Arthur Hunt și lansează programe integrate pentru creșterea performanței în companii

Date:

EXEC-EDU, liderul pieței de executive education, anunță parteneriatul strategic cu Arthur Hunt, companie internațională de top în domeniul resurselor umane. Cele două companii își propun să ofere împreună soluții integrate de dezvoltare organizațională, pentru creșterea performanțelor în companii, consolidându-și astfel pozițiile de lideri de piață în România.

În contextul unei piețe a muncii volatile și semnificativ influențate de pandemie și de conflictul din Ucraina, cele două companii vor acoperi o piaţă mai complexă a serviciilor de HR pentru segmentele de middle și top management, oferind astfel servicii strategice, adaptate nevoilor actuale ale companiilor.

„Pe fondul unui deficit enorm de talente, al noului mod de lucru hibrid și al unui decalaj enorm de competențe în organizații, în special în zona managerială, acest parteneriat strategic este soluția care vine să creeze rapid soluțiile necesare pentru a răspunde tuturor acestor provocări, într-un mod integrat. Viziunea comună, axată pe comportamente etice, flexibilitate și abordare consultativă face ca acest parteneriat să vină în mod natural”, a declarat Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU.

Conform studiilor derulate de cele două organizaţii, atât piaţa de training, cât şi cea de recrutare sunt în creştere accelerată, de cel puțin 15% în acest an față de 2019, perioada de dinainte de pandemie.

„Angajații și organizațiile sunt supuse presiunilor multiple date de transformările contextului de business  în această era a crizelor: pandemice, energetice, militare. Sunt necesare abordări integrate, noi și pragmatice care să creeze coeziune și energie la nivelul angajaților și să susțină atingerea obiectivelor de business și de management al schimbării. Suntem onorați să lansăm în piață noile pachete de servicii integrate, adaptate noii paradigme din piața muncii care duc la creșterea motivării angajaților, eficientizarea muncii și la atingerea mai rapidă a rezultatelor țintite”, a declarat Alina Sirbu, Partener Arthur Hunt România.

Astfel, după perioada de restricții, care a limitat companiile în organizarea de cursuri pentru angajați, acestea plănuiesc investiții majore în dezvoltarea echipelor de management, cererea pentru cursuri sau servicii de coaching 1-1 crescând cu 70% pentru această vară (iunie-august). Interesul este crescut și pentru cursuri de management şi leadership, fiind organizate de două ori mai multe programe de acest tip în prezent decât înainte de pandemie.

În prezent, piața programelor de training este estimată la circa 30 milioane de euro, în timp ce piața de executive search este evaluată la peste 15 milioane de euro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...