EximBank, garanție pentru finanțarea companiei Teilor de către Raiffeisen Bank

Date:

EximBank a emis garanții în numele și în contul statului român pentru două credite acordate de Raiffeisen Bank SA companiei Teilor: 1,6 milioane de euro pentru capital de lucru și 5 milioane de lei pentru investiții. Finanțările sunt garantate în proporție de 90% și vor permite asigurarea necesarului de lichiditate pentru desfășurarea activității curente și investiții în infrastructura IT și aplicații de e-commerce, dezvoltarea unui ecosistem digital Teilor, o platformă care va deservi nevoile echipelor Teilor și va avea incluse capabilități de tipul machine learning, sisteme de predicție, precum și digitalizarea proceselor.

Willy Dicu, CEO Teilor:„Teilor este un business de familie românesc, susținut de o poveste autentică. Totul a început acum două decenii, când prin pasiune și curaj a luat contur un brand remarcabil de retail în domeniul bijuteriilor cu aur și pietre prețioase. Intuiția și creativitatea echipei au condus către deschiderea a 50 de magazine Teilor în România și debutul expansiunii internaționale: Polonia și Bulgaria. De la primul magazin de pe Strada Teilor din Pitești, la visuri concretizate într-o prezență offline și online care a trecut dincolo de granițe. Să fii lider într-un domeniu presupune să continui să inovezi și să surprinzi clienții prin fiecare experiență, atât în magazinele fizice, cât și în mediul digital. De aceea, vom continua să evoluăm și să inovăm odată cu nevoile consumatorilor, cărora le vom oferi experiențe omnichannel, reale, inedite și adaptate timpurilor. Suntem deschiși spre soluții tehnologice care ne vor purta către cele mai înalte idealuri”.

Brandul Teilor este cunoscut pentru „o prezență de peste două decenii pe piața din România, cu peste 50 de magazine brick & mortar deschise atât la nivel național, cât și internațional: Bulgaria (Sofia) și Polonia (Varșovia). În 2019, Teilor a înregistrat o cifră de afaceri de peste 160 milioane lei, în creștere cu aproximativ 30% față de anul precedent. Viziunea Teilor este unică, atât în ceea ce privește produsele, brandul, cât și locațiile concepute. În acest moment, Teilor este sinonim cu bijuterii din aur, încrustate în pietre prețioase naturale și diamante, ce se disting prin design inovativ și finisaje excepționale. La începutul anului 2021, Teilor a lansat două site-uri internaționale, pentru Bulgaria și Polonia, continuând, astfel, planurile de expansiune internațională, atât în mediul online, cât și la nivelul magazinelor fizice”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...