Fairo, aplicația mobilă de banking dezvoltată pentru freelancerii români și nevoile lor de business

Date:

România este prima țară din UE în care se lansează aplicația

Startup-ul austriac Creative Dock lansează Fairo, aplicația financiară care îi ajută pe freelanceri să atingă mai multe obiective de business, ocupându-se de mai puține acte. Aplicația inovatoare, dezvoltată cu sprijinul Raiffeisen Bank International, este activă și pune la dispoziția utilizatorilor funcția de facturare. Înainte de finalul anului, utilizatorii se vor putea bucura de servicii simplificate de evidență contabilă și de funcționalități fiscale, cum ar fi urmărirea veniturilor, iar mai apoi de calcularea mai ușoară a impozitelor și posibilitatea de a genera și trimite automat rapoarte fiscale.

Avantajele facturării: cu Fairo nu e nevoie să rămâi blocat la un birou – facturarea se poate face din mers, în mai puțin de 60 de secunde. Utilizatorii vor economisi timp în momentul în care vor să afle care dintre clienții lor au făcut plăți, pentru că una dintre funcționalitățile aplicației Fairo urmărește tranzacțiile și le potrivește în mod automat cu facturile. Iar faptul că fiecare factură este la îndemână în aplicație înseamnă că vor fi întotdeauna pregătiți pentru sezonul fiscal.

Funcția reprezentativă care completează aplicația mobilă este contul bancar Fairo, care va fi lansat anul viitor. Utilizatorii vor putea fi plătiți de către clienți direct în contul lor bancar Fairo și își vor putea urmări cu ușurință veniturile. De asemenea, vor avea acces la carduri, retrageri de la bancomat, plăți locale și internaționale, schimb valutar, un cont bancar personal Fairo și multe altele. În 2022, prin intermediul aplicației, utilizatorii își vor plăti impozitele direct din contul bancar Fairo.

„Misiunea noastră este de a ajuta freelancerii să se bucure de rezultatele muncii lor, în cel mai eficient mod posibil, oferindu-le o soluție completă pentru simplificarea sarcinilor administrative și gestionarea finanțelor. Știm cât de obositor este, ca freelancer, să ai grijă de documentele necesare, mai ales dacă gestionarea lor nu este punctul tău forte. De aceea, prin Fairo, îi ajutăm să economisească timp cu o abordare holistică a facturării, evidenței contabile, a impozitelor și activităților bancare”. – Igor Prerovsky, CEO Creative Dock Austria.

Igor Prerovsky, CEO Creative Dock Austria

„Fairo răspunde unei nevoi din ce în ce mai prezente pe piața românească, aceea de a putea gestiona toate operațiunile interne fără complicații, inclusiv cele legate de administrarea afacerilor și cele bancare. Suntem mândri că susținem dezvoltarea acestei aplicații și obiectivul acesteia de a face viața freelancerilor mai ușoară”.– Andrii Stepanenko, Member of the Management Board Raiffeisen Bank International

Andrii Stepanenko, Raiffeisen Bank International

Experiența Fairo începe cu facturarea, aplicația urmând să ofere în curând un cont bancar de business Fairo care să completeze pachetul de beneficii. Oferindu-le freelancerilor într-un singur loc raportarea fiscală, evidența contabilă, facturarea și activitățile bancare, aplicația îi ajută să economisească timp și să se bucure de mai multă libertate.

Aplicația este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit din App Store și Google Play Store.

_________________

Despre Fairo

Fairo este un serviciu inovator dezvoltat de startup-ul austriac Creative Dock, cu sprijinul Raiffeisen Bank International. Aplicația a fost lansată pentru prima dată în Ucraina, în iulie 2020, cu mult succes, bucurându-se de popularitate în rândul a peste 30.000 de utilizatori înregistrați. România este prima țară din Uniunea Europeană în care aplicația este lansată, vizându-se o extindere în viitor în alte țări din UE. Fairo oferă freelancerilor funcționalități esențiale de gestionare a afacerii, cum ar fi crearea facturilor, urmărirea veniturilor, notificări automate legate de statusul facturilor, generarea de rapoarte fiscale și integrarea conturilor bancare, ca parte a listei sale de caracteristici.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate