Ferma ecologică Moșia Chindia lansează produse pentru copii

Date:

Moșia Chindia, prima fermă multispecie de animale crescute prin pășunare, proprietari tenorul Vlad Miriță și antreprenorul Dan Cîrstea, anunță lansarea gama de produse „Favoritele copiilor”. Sunt produse pregătite după rețete perfect naturale, curate, adaptate particularităților organismului copiilor.

Vlad Miriță, fondator al fermei Moșia Chindia: „Produsele marca Moșia Chindia nu conțin aditivi și nu sunt adăugate niciun fel de chimicale, începând de la creșterea animalului, până la sacrificare și procesare. În plus, carnea din gama pentru copii este porționată în bucăți suficient de mici, încât să poată fi pregătită ușor și pentru bebelușii de șase luni, care abia au început diversificarea, și copiii foarte mici. Avem și bucăți de 30 – 50 de grame, care sunt ideale pentru primii ani de viață, pentru ca cel mic să poată avea carne proaspătă la fiecare masă. De asemenea, conținutul de sare și condimente este foarte redus, așa cum este recomandat pentru vârstele mici. Suntem foarte bucuroși că am reușit să lansăm pe piață această gamă, atât de curând de la demararea proiectului Moșia Chindia. Ne-am propus să aducem pe mesele clienților cea mai curată și gustoasă carne de pe piața locală, dar concentrarea noastră este pe familiile cu copii, așadar nu întâmplător am ales ca această gamă să fie prima pe care o facem cunoscută!”

Prroprietarii fermei subliniază că „printre beneficiile pe care le aduce o gamă care se adresează în special copiilor, se numără: porționarea care include și bucăți foarte mici, precum și prețurile mai scăzute, care vin odată cu gramajul redus. Astfel, crenvurștii din carne de pui sau curcan, care conțin doar carne, pot fi achiziționați cu prețuri de aproximativ 21 lei, pentru un pachet de 250 de grame, iar ficățeii de pui, cu 14 lei, pentru pachetul de 250 grame. Toate produsele folosesc exclusiv carne foarte sănătoasă produsă în ferma Moșia Chindia și care nu este trecută prin procesări nesănătoase dar larg folosite în industrie – de exemplu injectarea cu soluții saline sau săruri nitrice. 

Printre Favoritele Copiilor, în topul vânzărilor realizat la câteva săptămâni de comercializare a gamei, se află: crenvurștii de pui și crenvurștii de curcan, ficățeii de pui, pieptul de pui tranșat pentru copii și ciocănelele de pui, pieptul de curcan tranșat pentru copii și Rulada coaptă de pui. Sunt de asemenea căutate de către familiile cu copii și carnea de curcan (in diverse tranșări), puiul tranșat pentru copii și chiar mușchiulețul de porc”. 

Ținta vânzărilor este de circa 100.000 lei în primele 12 luni de la lansarea gamei. Dan Cîrstea, fondator al fermei Moșia Chindia: „Segmentul alimentelor bio cred că își va încetini puțin creșterea în următoarele luni, în contextul actual. Pe de o parte, pe fondul noului val al pandemiei, oamenii redevin mult mai atenți cu cheltuielile, iar pe de alta, asistăm și la o ușoară scădere a puterii de cumpărare, odată cu majorarea prețului la utilități. Totuși, estimez că piața alimentelor pentru copii va rămâne constantă, pentru că părinții vor face întotdeauna o prioritate din a le oferi copiilor hrană de calitate. Vorbesc din experiența noastră de părinți, a mea și a partenerului meu, precum și a multor prieteni și cunoscuți. De fapt, acesta a fost unul dintre motivele importante pentru care am fondat ferma. Ne-am dorit să le oferim o opțiune sănătoasă părinților care căutau carne pentru copii și care se plângeau că găsesc cu mare greutate surse de încredere”. 

Produsele din noua gama pentru copii pot fi găsite pe https://mosiachindia.ro/product-category/ favoritele-copiilor, iar promoțiile care urmează lansării oficiale vor fi anunțate în curând, pe site. 

Moșia Chindia se prezintă astfel: „Fondată în 2010 ca gospodărie care să acopere necesitățile familiei Miriță, interesul tot mai mare pentru produsele din carne provenită de la animale crescute prin pășunat a deschis oportunitatea ca Moșia Chindia să devină o fermă de animale multispecie. Antreprenorii, Vlad Miriță și Dan Cîrstea, își asumă misiunea de a oferi familiilor din România cea mai curată și sănătoasă carne. Prin Creșterea prin Pășunare, la Moșia Chindia animalele au condiții de viață ideale, își manifestă liber comportamentele instinctive specifice fiecărei specii, toate acestea având un impact regenerativ asupra mediului”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...