Fondul de investiții Agista, asistat de Filip & Company în achiziția de acţiuni la Centrokinetic

Date:

Casa de avocatură Filip & Company anunță că „a asistat fondul de investiţii de growth Agista în procesul de achiziţie a unei participații minoritare în rețeaua de clinici medicale Centrokinetic, specializată în ortopedie, neurologie și recuperare medicală”.

Alexandru Bîrsan (foto), partener și coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company: „Este o investiţie frumoasă a clienţilor noştri de la Agista, într-un business cu mare potențial. Centrokinetic este acum într-o poziție excelentă pentru a crește și a lărgi oferta de servicii de top. Mă aștept ca noul parteneriat să aibă un viitor foarte bun, având în vedere expertiza celor de la Agista de a crește businessuri esențiale pentru societate. Ne bucurăm că am avut din nou ocazia să le fim alături și le mulțumim pentru încredere și pentru colaborarea excelentă.”

Echipa implicată în tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și le-a inclus pe Ioana Roman (partener), Simona Ungureanu (senior associate) şi Daria Olteanu (associate), în timp ce Cătălin Suliman (partener) și Roxana Roșca (associate) au oferit asistență juridică pe aspecte de dreptul concurenței.

Filip & Company reamintește că avocații companiei „au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...