Fundația Țiriac organizează cursuri gratuite de inițiere în patinaj pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani

Date:

Fundația Țiriac lansează sâmbătă, 21 ianuarie, programul gratuit de inițiere în patinaj, ediția 2023. Evenimentul se va desfășura la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena și are scopul de a identifica copii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani cu înclinații și interes pentru practicarea patinajului. Micuții vor frecventa gratuit, de până la cinci ori pe săptămână, cursurile de inițiere în acest sport, iar ulterior, cei mai buni dintre ei vor putea fi integrați în echipele de hochei înființate de Fundația Țiriac sau la cursurile specializate în patinaj artistic.

„Scopul acestui proiect este inițierea copiilor în patinaj, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă, indiferent dacă ne referim la sport de agrement sau de performanță. Așteptăm copii activi, curioși și dornici să descopere o nouă activitate sportivă. Fundația Țiriac încurajează practicarea sportului de la vârste fragede și oferă oportunități de dezvoltare copiilor și tinerilor pentru a duce un mod de viață activ și sănătos”, a declarat Ion Țiriac.

Înscrierile la selecție se realizează prin intermediul e-mailului la adresa [email protected] sau telefonic la numarul 0786 911 111, până vineri, 20 ianuarie, în limita celor 100 de locuri disponibile.

Pe toată durata selecției, copiii vor fi supravegheați și ajutați să intre gheață de echipa de antrenori ai patinoarului.

Copiii vor începe antrenamentele în data de 23 ianuarie. Acestea se vor desfășura de luni până vineri, în intervalele orare 13:00-14:00 și 14:00 – 15:00. Fundația Țiriac pune la dispoziția juniorilor acces gratuit pe gheață, antrenori calificați și echipamentul necesar pentru practicarea acestui sport.

Ulterior, copiii interesați de dezvoltarea abilităților sportive vor avea oportunitatea să fie incluși în programul de pregătire sportivă a echipelor de hochei susținute de Fundația Tiriac, cu ajutorul sponsorilor: Allianz-Țiriac, Dedeman, Skoda, Fundația Olimpică Română, dar și în cadrul cursurilor de patinaj artistic.


Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Fundația are ca scop implicarea copiilor în activități sportive și susține peste 100 de sportivi încadrați în echipele de hochei Allianz-Țiriac, Skoda, Dedeman, Simona Halep și Fundația Olimpică Română, asigurându-le spațiu de joc, antrenamente și echipamente de înaltă calitate, dar și participarea la competiții sportive desfășurate atât la nivel național, cât și internațional.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Cometex inaugurează cel de-al 11-lea parc comercial din rețeaua sa în orașul  Hunedoara 

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 28...

Prelungirea plafonării primelor RCA nu este un „medicament minune”

Industria de asigurări a luat nota cu profunda...

Digitalizarea raportărilor fiscale – etapele anului 2024. Ce schimbări apar la e-Factura?

de Victoria Dobre, Senior Manager și Ștefan Machidon,...

Costul proprietății – mai scump din 2025 pentru toți. De ce și cum?

de Alex Milcev, Partener, liderul departamentului Asistență fiscală și...