Greenfield, plantări în pădurea Băneasa

Date:

Sub egida marelui proiect rezidențial Greenfield Băneasa (sectorul 1), peste 150 de voluntari, adulți și copii, au plantat la marginea pădurii Băneasa 1.000 de puieți de stejar. Acţiunea a fost organizată de Impact Developer&Contractor, cu sprijinul oferit de Romsilva București (care a asigurat asisteţa specializată), de Primăria Sectorului 1 al Municipiului București și de Bucharest Half Marathon. Simbolic, fiecare stejar plantat corespunde câte unui participant la Ștafeta Greenfield din cadrul cursei Bucharest Half Marathon care se va desfășura în perioada 11-12 mai 2019, preponderent locuitori din cartierul Greenfield.

Răzvan Ionescu, director de marketing al Impact, subliniază: „Pentru bucureștenii iubitori de natură, pădurea Băneasa este o oază de liniște și energie, un loc în care pot să evadeze din agitația orasului, să facă sport și să se relaxeze. Pentru că iubim pădurea, pentru că ne pasă, pentru că susținem și încurajăm mișcarea în aer liber, weekendul trecut am dat startul, la fel ca în anii trecuți, acțiunii de împădurire de primăvară, fideli angajamentului nostru de a planta cel puțin un pom pentru fiecare apartament construit. Știm că gestul nostru este unul mic, dar pas cu pas și numai împreună putem, la rândul nostru, dărui ceva naturii care cu generozitate ne face zilele mai frumoase și ne încântă simțurile. Ne bucurăm că și această ediție de plantare a adunat un număr mare de voluntari, atât din cadrul comunității Greenfield, cât și din afara sa, entuziasmați să petreacă o zi în natură și să muncească pentru ocrotirea și îmbogățirea sa”.

Greenfield a organizat o acţiune similară în decembrie 2018 şi reaminteşte că în ultimii şase ani, „a plantat peste 3.500 arbori și arbuști, iar până în 2028 urmează să fie sădiți încă 3.500 de puieți, conform angajamentului asumat, acela de a planta un pom pentru fiecare apartament construit”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...