Hackathon pentru experţi în dezvoltare teritorială și economie circulară

Date:

Experţi în dezvoltare teritorială și în economia circulară, reprezentanţi ai instituţiilor publice, antreprenori, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre universitare, studenţilor sunt invitați la hackathonul online #REplasticHack: REduce-REuse-Recycle, organizat de Ambasada Franţei în România și de Institutul Francez din România în perioada 26-28 martie 2021. Coorganizator este Cluj Hub/ROTSA, evenimentul fiind încadrat în ediţia a zecea a Întâlnirilor Europene din Transilvania, care reunește actori ai dezvoltării teritoriale din România și Franţa.

Organizatorii informează că „participanţii vor fi invitaţi să dezvolte în 36 de ore, formând echipe multidisciplinare, soluţii inovatoare pentru a limita utilizarea materialelor plastice, în conformitate cu iniţiativele europene din acest domeniu. Ei vor fi susţinuţi de mentori care vor oferi sfaturi și expertiză pe baza propriei experienţe profesionale. Proiectele selectate de un juriu vor fi premiate la sfârșitul hackathonului”.

Înscrierea la eveniment se poate face până în 21 martie (inclusiv) pe pagina evenimentului Facebook #REplasticHack.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Relaxarea regulilor privind ajutoarele de stat. Statele membre beneficiază de mai multă flexibilitate pentru a sprijini tranziția la economia cu zero emisii nete

Un articol de Sonia Voinescu, avocat senior colaborator și Gabriela Ifrim, avocat colaborator, D&B David și Baias.

Curtea de Conturi: Risc de infringement împotriva României privind gropile de gunoi din marile orașe

Curtea de Conturi a desfășurat, în perioada 10.01.2022 –...

Piața mondială IPO în T1 din 2023 a continuat să treneze

Volumele IPO la nivel global au scăzut în...