Holde Agri Invest, asistat de Filip & Company la contractarea unui credit sindicalizat

Date:

Echipa Filip & Company anunță că „a asistat grupul Holde Agri Invest cu privire la contractarea unui credit sindicalizat în valoare de 30,5 milioane de lei și 26,7 milioane de euro, încheiat cu Banca Transilvania, în calitate de aranjor și finanțator și OTP Bank Romania, în calitate de finanțator, în scopul realizării de investiții”.

Alexandra Manciulea, partener al Filip & Company: „Ne bucurăm să fim parte din călătoria Holde Agri și să contribuim la realizarea viziunii lor moderne privind agricultura din România. Este una dintre companiile cu capital românesc care dezvoltă printre cele mai inovatoare proiecte în acest sector din țara noastră. Am rezonat întru totul cu dinamismul echipei, dorința de inovație și angajamentul lor față de potențialul agriculturii din România.”

Echipa Filip & Company care a asistat Holde Agri Invest în acest proiect a fost coordonată de Alexandra Manciulea (partener) și le-a inclus în poziții cheie pe Camelia Ianțuc (senior associate) și Smaranda Văcaru (senior associate).

Filip & Company subliniază că „are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...