Hunt Oil Company of Romania (HOCOR) – noul membru al FPPG

Date:

Federația Patronală Petrol și Gaze își continuă consolidarea și în 2021, primind în rândurile sale un nou membru, parte dintre cele mai importante companii din sector și salută astfel recenta aderare a Hunt Oil Company of Romania. Prin eforturi susținute, FPPG reunește în prezent principalii producători de gaze naturale, care acoperă peste 98% din producția internă, atestându-și astfel reprezentativitatea pentru sectorul energetic.

„Vocea unită a Federația Patronală Petrol și Gaze se face tot mai auzită prin sporirea numărului membrilor noștri. Această voce este esențială pentru industria noastră și avem nevoie de aceasta  mai cu seamă acum, când ne confruntăm cu provocări precum tranziția energetică, rolul gazului în mixul de combustibili din România și noile reglementări destinate pieței libere. Împreună cu încă una dintre cele mai respectate companii de pe piață românească de petrol și gaze și promovând același climat al cooperării, federația va susține cu fermitate măsurile propuse pentru redresarea economică, strâns legate de încurajarea producției interne de resurse naturale”, susține Franck Neel, președintele FPPG.

În contextul efectelor crizelor suprapuse la nivel internațional, prin care trec numeroase economii naționale, atragem din nou atenția că România încă mai are o oportunitate pe care puține țări din Europa o au – resursele naturale. Dezvoltarea sectorului pe care îl reprezentăm poate fi atinsă numai printr-o legiferare care să stimuleze investițiile în explorarea și producția resurselor, prin diversificarea pieței de gaze naturale, creșterea competitivității și eficienței sectorului energetic, având totodată grijă să ofere cele mai bune condiții pentru consumatorii finali. Planul de acțiuni asumat de către federație, prin susținerea și implicarea activă a membrilor săi, vizează o mai bună corelare a politicilor publice cu necesitatea dezvoltării sectorului de petrol și gaze.   

„Din această toamnă, împreună cu HOCOR, vom dezvolta seria de activități specifice federației, într-un context tot mai încărcat de provocări. În calitate de reprezentant principal al industriei, FPPG reiterează caracterul inerent al dialogului transparent între mediul de afaceri, autoritățile publice și societatea civilă. Suntem convinși că promovarea unui parteneriat constructiv între reprezentanții industriei și cei ai mediului public vor spori capacitatea de redresare economică a României și toți membri noștri sunt încântați să facă parte din acest demers”, conchide Cătălin Niță – Director Executiv FPPG.

***

*Hunt Oil Company este una dintre cele mai mari companii private din Statele Unite, care operează atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Cu peste 80 de ani de conducere în industria de explorare și producție, Hunt Oil Company și-a găsit succesul inițial în câmpurile petroliere din estul Texasului. Astăzi, compania se angajează activ în activități de explorare și producție în numeroase zone ale Statelor Unite și din întreaga lume.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate