Credit instant cu rambursare în rate pentru IMM-uri, fără garanții materiale

Date:

ING Bank România anunță lansarea unui nou credit cu rambursare în rate de capital egale – Credit Util, destinat antreprenorilor, care îl pot obține pe loc într-un office ING: „Verificarea situației întreprinderilor este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanții materiale, pentru aprobarea instantă a creditului. Antreprenorii pot împrumuta până la 500.000 lei, pentru orice tip de cheltuieli necesare companiei, pe o perioadă de până la 5 ani”.  

Luana Sorescu, Head of Clients în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank Romania: „Companiile mici au nevoie de susținere pentru a crește și a se dezvolta, iar atunci când apar noi oportunități, trebuie să acționeze rapid, dacă nu chiar imediat. Pornind de la aceste nevoi stringente ale antreprenorilor români, accentuate într-un context imprevizibil, am creat creditul la termen ING Util. Iar atunci când situațiile devin presante, ING Credit Util poate fi folosit pentru diferite cheltuieli curente precum plata salariilor sau a furnizorilor, pentru achiziții de stocuri, echipamente sau orice alte nevoi are compania.

Totodată, ING Credit Util reafirmă strategia băncii de a oferi produse și servicii relevante clienților noștri, care pot fi accesate cât mai simplu și rapid. Astfel, clienții ING pot accesa creditul fără documente financiare și garanții materiale, iar aprobarea se face instant. Ne dorim ca ING să fie un partener de nădejde pentru actualii și viitorii clienți, să le oferim predictibilitate şi instrumentele potrivite pentru afacerile lor.”

ING Credit Util a fost creat „pentru microîntreprinderile și companiile mici cu o cifră de afaceri între 100.000 lei și 9.000.000 lei în ultimul an fiscal.
Firrmele trebuie să fie înregistrate ca SRL-uri și să aibă cel puțin 2 ani de activitate.

Pentru semnarea documentației de credit, administratorii și asociații majoritari trebuie să se prezinte cu actul de identitate într-un office ING.

În cazul celor care nu sunt deja clienți ING, este necesară întâi deschiderea unui cont curent. Aceștia pot primi pe loc aprobarea creditului, însă vor avea acces la suma solicitată imediat ce se finalizează cererea de deschidere a relației. 

Costurile sunt avantajoase, adaptate profilului companiei. Lunar, la data scadenței (aleasă la început), suma de plată va fi debitată automat din contul curent al companiei”.

ING reamintește că, „potrivit unui raport realizat de BNR în anul 2021, ponderea stocului de credite pentru întreprinderile mici a ajuns la 21% din totalul creditelor acordate. Pentru a se dezvolta, companiile mici au nevoie de încrederea că pot apela la parteneri bancari care le oferă predictibilitate, stabilitate și care se adresează într-un mod cât mai rapid nevoilor lor.
ING Credit Util susține antreprenorii și companiile mici să își optimizeze afacerile, într-un mod rapid, util și la îndemână pentru orice tip de cheltuieli”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Relația românilor cu băncile în ultimii opt ani 

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar...

Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Misiune economică România-Spania la Barcelona și în Insulele Baleare

Platforma Repatriot, care conectează românii din afara granițelor cu...

Concurs european de educație financiară organizat de Asociația Română a Băncilor

  Asociația Română a Băncilor, în parteneriat cu Banca Naţională...