ING Bank România deschide ING Office Coresi Mall 

Date:

ING Bank România anunță inaugurarea la 1 aprilie a unui nou office în Coresi Shopping Resort din Brașov, unde clienții vor putea accesa produse și servicii destinate nu doar persoanelor fizice, ci și celor juridice.

Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank Romania: „ING Office Coresi Mall este primul office deschis de ING Bank România după câțiva ani și va fi urmat de alte evenimente de acest tip. În această locație clienții au acces atât la produse și servicii dedicate persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Pentru noi este foarte important să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii care să corespundă  nevoilor și cerințelor acestora pentru a-i susține să fie mereu cu un pas înainte, în viață și în afaceri.”

ING subliniază că „spațiul care deservește ING Office Coresi Mall este unul modern, cu un design special gândit astfel încât activitatea consultanților și interacțiunea cu fiecare client în parte să se deruleze într-un mod cât mai facil și eficient.

De acum, odată cu transformarea ING Point Brașov Coresi Shopping Center în ING Office Coresi Mall, numărul consultanților disponibili pentru a veni în sprijinul clienților va fi sporit. Noua locație deservește toate categoriile de clienți: segmentul de retail va putea derula în continuare aceleași tipuri de operațiuni ca și înainte, iar antreprenorii vor avea acces la produsele dedicate segmentului de business banking (conturi pentru firme, credite și alte produse dedicate întreprinderilor mici și mijlocii).

ING Office Coresi Mall aduce laolaltă principalele produse și servicii accesate de clienții ING Bank România, facilitând astfel accesul la acestea și, implicit, simplificând experiența acestora. Toate produsele ING Bank România sunt adaptate nu doar stilului de viață al clienților, ci și nevoilor lor de business, în continuă dezvoltare”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Relația românilor cu băncile în ultimii opt ani 

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar...

Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Misiune economică România-Spania la Barcelona și în Insulele Baleare

Platforma Repatriot, care conectează românii din afara granițelor cu...

Concurs european de educație financiară organizat de Asociația Română a Băncilor

  Asociația Română a Băncilor, în parteneriat cu Banca Naţională...