Inovaţii în design prin parteneriatul Delta Studio-Porcelanosa Grupo

Date:

Porcelanosa Grupo, definit ca „lider mondial şi trendsetter în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior”, furnizor oficial al Casei Regale Britanice, şi-a deschis showroom la Bucureşti (Str. Progresului nr. 1-3), concretizare  a unui parteneriat de 10 ani cu Delta Studio, marcă de referinţă „pe piata amenajărilor interioare de lux din România”.

În contextul inaugural, Dragos Bonea, directorul general al companiei Delta Studio, a definit personalitatea colecţiilor Porcelanosa prin „inovaţie în design şi perfecţiune în produse”. Totodată, a remarcat actuala tendinţă a pieţei de profil de la noi, care merge spre prioritatea acordată calităţii, în întâmpinarea căreia pot veni cu creaţii ale lor designeri de top mondial cu care colaborează Porcelanosa, precum Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Din perspectiva familiei fondatoare Porcelanosa, José María Soriano, a apreciat perspectiva amplificată care se deschide acum relaţiei cu Delta Studio şi a adus în atenţie momentele de început ale companiei, din 1974, cu orientare de pe atunci spre piaţa internaţională. Astăzi Porcelanosa are peste 150 de magazine în toată lumea (reper, cel de la New York, din Manhattan) şi opt fabrici în Spania, depăşind anual 1 miliard de euro cifră de afaceri.

Delta Studio deţine o reţea de 11 showroomuri în mari oraşe din ţară, a acumulat o experienţă de peste 20 de ani şi reprezintă cele mai importante branduri de profil pe plan mondial.

Noul showroom acoperă aproximativ 1000 mp. Lansarea (foto) a reunit exponenţi ai Porcelanosa Grupo, reprezentanţi ai Ambasadei Spaniei la Bucureşti, arhitecţi şi dezvoltatori români, cu toţii, peste 300 de invitaţi, într-o ambianţă cu flamenco şi cu gastronomie iberică şi pe undeva cu sugestii autohtone, trimiţând spre creaţii cinematografice de Malvina Urşianu (în special, „Serata”).

Lansarea are şi o continuitate, promoţia specială pentru comenzi făcute până la 31 mai 2018: 10% discount la orice produs Porcelanosa Grupo; detalii, pe www.deltastudio.ro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța

ENGIE Romania a finalizat procesul de achiziție a unui...

Un nou capitol al cooperării România-Kazahstan

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București...