Inovații tehnologice și mobilitate sustenabilă prezentate de Visual Fan  

Date:

Compania Visual Fan SA, cu simbolul ALW la Bursa de Valori București și deținătoarea brandului Allview, participă la Bucharest Tech Week, 26-28 mai 2023, Romexpo, Pavilionul B1: „Pe lângă device-urile IT&C, care au consacrat brandul în industrie, compania prezintă și divizia Green by Allview, care cuprinde Allview AUTO (vehicule electrice), Solar Energy (sisteme de panouri fotovoltaice) și conceptul ERA (dedicat nutriției sănătoase). Prin această prezență diversificată, Visual Fan dorește să ofere vizitatorilor o experiență completă, în care pot explora cele mai noi inovații tehnologice și soluții pentru un stil de viață sustenabil.

Standul principal al companiei surprinde privirile vizitatorilor cu un model Skywell în ediție limitată și ca element de noutate, prezentat în premieră, un autovehicul 100% electric, primul din gama Allview AUTO. Acest nou autovehicul reprezintă rezultatul unei colaborări de succes cu un partener din China și a fost special adaptat pentru piața din România. Cu o autonomie de 170 km, o cameră 360 de grade și posibilitatea de a fi condus începând cu vârsta de 16 ani, autovehiculul Allview AUTO contribuie la îmbunătățirea mobilității urbane și aduce un plus de sustenabilitate în viața de zi cu zi.

În cel de-al doilea stand vizitatorii au ocazia să testeze cele mai recente device-uri, smartphone-ul Soul X10 și tableta Viva C1004, care împreună cu asistentul vocal în limba română, Allview AVI ChatGPT, devin resurse de învățare și un ajutor real indiferent de domeniul în care sunt utilizate. AVI este bazat pe inteligență artificială de ultimă generație și ajută utilizatorii să își lărgească orizonturile, să primească explicații și să găsească răspunsuri la întrebări legate de subiecte diverse, de la istorie, matematică, medicină, gastronomie, programare, la știință, tehnologii și multe altele. AVI poate fi folosit pentru a genera idei pentru proiecte de cercetare și pentru a crea diferite tipuri de conținut, cum ar fi articole, eseuri, discursuri sau poezii. De asemenea, AVI poate deveni un consultant în diferite domenii, unde poate contribui cu idei noi, soluții și chiar rezolvări la probleme apărute în viața personală sau profesională.

Pe lângă testarea acestor device-uri, vizitatorii standului Allview vor avea oportunitatea de a descoperi avantajele și de a-și configura sistemul de panouri fotovoltaice potrivit nevoilor lor. Allview face parte din programul AFM Casa Verde, fiind regăsit în platforma programului sub denumirea companiei, Visual Fan.

Tot aici, cei interesați de un stil de viață sănătos pot obține informații detaliate despre modul în care asistentul personal de nutriție Allview ERA Health poate aduce beneficii semnificative stilului lor de viață, direct de la nutriționistul companiei. În perioada expoziției, compania oferă vouchere de reducere pentru pachetul format din cântarul smart Era Scale și 1 an de subscripție Premium.”

Lucian Peticilă, CEO Visual Fan SA: „Participarea noastră la Bucharest Tech Week este o oportunitate de a ne conecta cu publicul pasionat de tehnologie și de a aduce în prim-plan inovațiile noastre. Suntem dedicați să oferim soluții inteligente și sustenabile care să îmbunătățească viața oamenilor.” 

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), este definită ca „o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. În 2023, AVI a primit un update important prin care i s-a adăugat un model de limbaj natural, antrenat de inteligența artificială (AI). Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe Facebook, YouTube și Instagram”.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Hidroelectrica semnează cu UCMR pentru transferul de afacere 

Hidroelectrica a semnat astăzi contractul cadru pentru transferul de...

Leonardo Badea (BNR): Reforma guvernanței economice europene – implicații pentru România

În peisajul economic al ultimilor ani, marcat de niveluri...

Utilizarea stimulentelor fiscale: ce oferă România, Polonia, Republica Cehă și Ungaria?

de Răzvan Ungureanu (foto), Director, Impozite Directe, EY România...