Înregistrarea cererilor pentru ajutor de încălzire cu lemne

Date:

A început înregistrarea cererilor pentru acordarea sprijinului în asigurarea încălzirii cu lemne a populației. Primăria Sectorului 4 anunță că va distribui material lemnos pentru încălzirea locuințelor, în sezonul rece 2022-2023. prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. Cei cu venituri reduse „trebuie să completeze o cerere și să o depună online, prin intermediul serviciilor poștale, curierat sau direct la registratura DGASPC Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei, nr 12-18, etaj 1, sector 4. (Mall Grand Arena)

De menționat faptul că acest ajutor se adresează persoanelor/familiilor cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor solizi necesari încălzirii locuinței în perioada sezonului rece. Acest ajutor de încălzire cu material lemnos provine exclusiv din defrișări și toaletări efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

Totodată, până pe data de 19 octombrie a.c., se pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire, conform prevederilor Legii nr. 226/2021, Legea consumatorului vulnerabil. Solicitările se pot transmite/depune prin aplicația GHIȘEUL ONLINE, prin intermediul serviciilor poștale/curierat sau la registratura DGASPC Sector 4. 

Toate informațiile referitoare la condițiile de acordare a acestor tipuri de ajutoare pentru încălzire precum și la modalitatea de depunere/transmitere a cererilor pot fi accesate la următorul link: https://dgaspc4.ro/ sau la numărul de telefon: 0372.900.789”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...