Investiția în aqua park Venus din 1 Mai, în ultima fază de implementare 

Date:

Lucrările de reabilitare a ștrandului Venus din stațiunea 1 Mai, județul Bihor, administrat de Turism Felix SA, având acționar majoritar fondul de investiții Transilvania Investments, se află în ultima fază a implementării. Oferta turistică pentru această vară cuprinde un complex modern, cu toate facilitățile pentru o zi perfectă de relaxare, pentru aproape 2000 de vizitatori simultan.

Transilvania Investments anunță că „proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aqua park de ultimă generație.

Turiștii vor găsi aici 7 bazine pentru adulți și 2 bazine pentru copii, restaurante, locuri de relaxare și terenuri de sport. De la bazine de înot, inclusiv cu platformă de sărituri, la bazine cu tobogane, masaj aquatic sau jacuzzi,  complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a țării cu bazine cu apă încălzită.

Lucrările principale legate de infrastructura ștrandului – refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcția corpurilor de clădire noi, a rețelei de încălzire etc. – sunt finalizate, fiind în implementare lucrările de finisaje. Conform graficului de lucrări, ștrandul Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie a.c.”

Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments: „Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de Vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aqua park-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști.”

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...