JTI România, Angajator de Top pentru a patra oară consecutiv

Date:

JTI România a fost certificată Angajator de Top, pentru al patrulea an consecutiv. Institutul Top Employers a evaluat compania pe baza mai multor criterii, cum ar fi: strategia talentelor, planificarea forței de muncă, programul de integrare a noilor angajați, cursurile de pregătire profesională, managementul performanței, dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea carierei, compensațiile și beneficiile, precum și cultura organizațională, se arată într-un comunicat al companiei transmis redacției noastre.

„Suntem o organizație dinamică, care activează într-un mediu de afaceri competitiv, dar și foarte reglementat. Pentru ca viitorul să ne găsească pregătiți, cu o companie performantă și solidă, investim strategic în dezvoltarea profesională a angajaților, asigurându-le în același timp starea de bine, prin programe „well-being”. Oamenii noștri au un simț puternic de apartenență la JTI și sunt mândri să lucreze în această companie. Dedicăm energie și muncă asiduă pregătirii liderilor de mâine, pe baza managementului eficient al performanței și a unui proces consistent de planificare a succesiunii. Recunoașterea acordată de Top Employers nu reprezintă doar un premiu. Este și o confirmare a eforturilor noastre și o obligație de a spori investițiile permanente și constante în oameni, în timp ce continuăm să construim JTI ca pe un loc de muncă ce reprezintă o sursă de inspirație și de satisfacții. Aceasta este, într-adevăr, cheia succesului în anii care urmează”, a declarat Magdalena Porowska, HR Director JTI România, Moldova & Bulgaria.

„JTI se bazează pe angajați pentru îndeplinirea obiectivelor de afaceri și are grijă de oamenii săi în toate cele 120 de țări în care compania este prezentă. În JTI, la nivel global, există un spirit extraordinar, bazat pe bun simț, diversitate, respect pentru oameni și pentru munca acestora. În România, JTI și-a început activitatea în 1993, fiind una dintre primele companii multinaționale înființate pe plan local. În prezent, avem aproximativ 1.000 de angajați în fabrică, în sediul central și în punctele de lucru din țară. Această certificare primită din partea Institutului Top Employers ar trebui să fie dedicată oamenilor noștri. Ei au creat cultura organizațională, prin intermediul valorilor după care se ghidează, valori care i-au condus la succes. Recunoașterea de către Top Employers reprezintă, de asemenea, încă o dovadă că vom continua să ne menținem angajamentul luat față de angajați, consumatori, față de societate și această țară”, a adăugat Mark Rock, General Manager JTI Romania, Moldova & Bulgaria.

JTI a fost certificată, de asemenea, ca Angajator de Top la nivel european, fiind recunoscute astfel condițiile excelente de lucru din cadrul celor 37 de sedii ale companiei și din fabricile aflate în 33 de țări din lumea întreagă. JTI are în total 26.000 de angajați și a creat peste 2.800 de noi locuri de muncă în 2016.

De asemenea, JTI a obținut din nou și certificarea ca Angajator de Top la nivel global în 2017, fiind unul dintre cei zece angajatori din lume recunoscuți pentru condițiile excepționale oferite angajaților, impunându-se ca lideri în domeniul resurselor umane. În plus, JTI se situează pe primul loc ca Angajator de Top în regiunile Orientul Mijlociu, Europa și Asia Pacific, iar sediul central al JTI, din Geneva, este recunoscut ca Angajatorul de Top numărul unu din Elveția, se mai arată în comunicat.

„Evoluția rezultatelor JTI de la an la an este impresionantă. Suntem încântați de dorința evidentă a JTI de a fi cel mai bun angajator pentru oamenii săi. Anul acesta, JTI a adus îmbunătățiri semnificative în privința cursurilor de pregătire profesională și practicilor privind dezvoltarea și integrarea angajaților”, a declarat David Plink, CEO al Top Employers Institute.

Cercetarea anuală la nivel internațional efectuată de Institutul Top Employers recunoaște cei mai buni angajatori din întreaga lume: cei care oferă condiții de lucru excelente pentru angajați, care susțin și dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și care fac tot posibilul să îmbunătățească permanent practicile în resurse umane.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...