La ASE, amfiteatru refăcut cu sprijinul OMV Petrom

Date:

La Academia de Studii Economice din București a fost refăcut şi inaugurat amfiteatrul „Grigore Moisil” din clădirea „Virgil Madgearu” din Calea Dorobanților Este modernizat, încât e, practic, nou. Sprijinul decisiv, substanţial, a fost asigurat de OMV Petrom.
Principalele caracteristici ale amfiteatrului renăscut sunt: capacitate 137 de locuri în bănci din materiale pe bază de nanotehnologii, cu proprietăți anti-reflexie și anti-bacteriene, fiecare loc dotat cu priză proprie, sistem inteligent de iluminat în funcţie de necesităţile sălii, echipamente de proiecție video, filmare a cursurilor, video-conferință, amplificare.
Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, rectorul ASE, a remarcat că „este una dintre cele mai mari investiţii pe care o companie le face la Academia de Studii Economice” (valoarea proiectului, 160.000 de euro), considerând aceasta o dovadă că „mediul de afaceri, companiile nu mai stau de-o parte şi se implică în susţinerea educaţiei, a formării. În acelaşi timp, Academia de Studii Economice consideră de datoria ei să se implice mai mult în problematica economică. Mediul de afaceri, universitatea şi cercetarea şi instituţiile publice sunt actorii principali ai dezvoltării economice”.
Alina Popa, manager general al OMV Petrom Global Solutions, a evidenţiat colaborarea dintre companie şi ASE în formarea profesională a economiştilor: „În 2017, OMV Petrom a devenit partener în cadrul unui nou program de masterat, în Business Services. Prin acest parteneriat, OMV Petrom a sprijinit ASE pentru dotarea cu licențe SAP, iar angajații companiei participă la cursuri și seminarii pentru a le oferi studenților și abilități practice. În viitor, colaborarea va continua cu o serie de sesiuni cu studenții ASE, în care reprezentanții OMV Petrom vor împărtăși din experiența și așteptările mediului de afaceri, pe teme variind de la inovație, la etica în afaceri”.

ASE (1) ase (2)

Fotografii de Cornel Constantin de la momentul inaugural

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Angajații potriviți sunt tot mai greu de găsit, cu impact direct în economie. Ce soluții sunt

de Daniel Anghel, Partener și Lider al Departamentului de...

Sondaj CEC Bank: 3 din 4 români susțin că își vor petrece acasă vacanța de iarnă   

   4 din 5 români au alocat un buget de sub...

Magnetico Sibiu 2023: „Un studiu indică faptul că ar trebui să avem 3 specialiști de HR la fiecare 200 de angajați”

Specialiști din domeniul resurselor umane s-au reunit, pe 22...