La Politehnică, pregătiri pentru Polifest

Date:

Universitatea Politehnica din București organizează în perioada 30 martie-1 aprilie 2017 cel mai mare eveniment din România dedicat studenţilor şi liceenilor – Polifest, ediţia a VI-a. Vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri (peste 40 de companii și antreprenori) dispuşi să îşi prezinte cele mai importante descoperiri şi inovaţii, împreună cu vaste oferte de angajare sau internship-uri, precum şi reprezentanţi ai facultăţilor din universitate, cu informații concrete legate de oferta educațională.
Companii de top şi-au confirmat prezenţa la Polifest 2017: Avitech, Honeywell, ICME ECAB S.A., Tenaris, Hofigal, BCR,Vinci Energies, Renault, Engie, IFIN-HH, ELI, BRD, British Council, Institutul Cervantes, Institutul Francez, Institutul Goethe, DAAD, Federal-Mogul Motorparts, Heidelberg Cement România, Philip Morris, Elecnor Deimos, Pirelli, ISIC, Schneider Electric, ARM, Ubisoft, Tryamm.
Deschiderea evenimentului va avea loc pe 30 martie, ora 10:00, la Rectoratul UPB, în Amfiteatrul AN 010 ”Radu Voinea”.
Organizatorii anunţă că „pe toată durata manifestărilor, facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la Ziua porţilor deschise, ceea ce implică atât vizite în laboratoare şi amfiteatre pentru o cunoaştere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră, cât și posibilitatea, pentru elevii de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, în cadrul secțiunii Student pentru o zi”.
Ca element de noutate, se desfăşoară un concurs organizat în mediul online adresat studenților UPB. Participanții pot câștiga o tabletă, un hard-disk extern sau o boxă portabilă printr-un simplu Like dat paginii oficiale de Facebook a universităţii (https://www.facebook.com/UPB1818/), urmat de o distribuire publică a postării cu privire la concurs.
Mai multe informații despre Polifest 2017, precum şi despre ediţiile anterioare pe site-ul dedicat evenimentului: www.polifest.pub.ro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu: 38% din românii care își împart cheltuielile cu partenerul sau familia nu își monitorizează plățile

38% dintre românii care își împart cheltuielile cu partenerul...

Consolidarea rețelei electrice: O prioritate pentru atingerea obiectivelor de decarbonizare ale României pentru 2030

Energy Policy Group a publicat un raport numit „Consolidarea...

Despăgubire-record de peste 400.000 lei pentru daunele produse de furtună unei locuințe

Cea mai mare despăgubire plătită de o companie Membră...