La Politehnică, pregătiri pentru Polifest

Date:

Universitatea Politehnica din București organizează în perioada 30 martie-1 aprilie 2017 cel mai mare eveniment din România dedicat studenţilor şi liceenilor – Polifest, ediţia a VI-a. Vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri (peste 40 de companii și antreprenori) dispuşi să îşi prezinte cele mai importante descoperiri şi inovaţii, împreună cu vaste oferte de angajare sau internship-uri, precum şi reprezentanţi ai facultăţilor din universitate, cu informații concrete legate de oferta educațională.
Companii de top şi-au confirmat prezenţa la Polifest 2017: Avitech, Honeywell, ICME ECAB S.A., Tenaris, Hofigal, BCR,Vinci Energies, Renault, Engie, IFIN-HH, ELI, BRD, British Council, Institutul Cervantes, Institutul Francez, Institutul Goethe, DAAD, Federal-Mogul Motorparts, Heidelberg Cement România, Philip Morris, Elecnor Deimos, Pirelli, ISIC, Schneider Electric, ARM, Ubisoft, Tryamm.
Deschiderea evenimentului va avea loc pe 30 martie, ora 10:00, la Rectoratul UPB, în Amfiteatrul AN 010 ”Radu Voinea”.
Organizatorii anunţă că „pe toată durata manifestărilor, facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la Ziua porţilor deschise, ceea ce implică atât vizite în laboratoare şi amfiteatre pentru o cunoaştere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră, cât și posibilitatea, pentru elevii de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, în cadrul secțiunii Student pentru o zi”.
Ca element de noutate, se desfăşoară un concurs organizat în mediul online adresat studenților UPB. Participanții pot câștiga o tabletă, un hard-disk extern sau o boxă portabilă printr-un simplu Like dat paginii oficiale de Facebook a universităţii (https://www.facebook.com/UPB1818/), urmat de o distribuire publică a postării cu privire la concurs.
Mai multe informații despre Polifest 2017, precum şi despre ediţiile anterioare pe site-ul dedicat evenimentului: www.polifest.pub.ro.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

eToro înregistrat ca furnizor de servicii pentru active crypto („CASP”) în Cipru 

eToro, platforma de tranzacționare și investiții, a anunțat astăzi...

Topul firmelor din sectorul 3, sub semnul promovării performanței în afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB),...

SUA – dobânzi ridicate pentru mai mult timp 

de Bogdan Maioreanu Rezerva Federală americană (Fed) nu a majorat...

Combaterea celor mai noi tendințe de fraudă în organizație. Care sunt cele mai expuse procese și cum pot companiile să fie cu un pas...

Material de opinie de Mihail Bucheru, Director, și Emil-Ioan Borza-Dediu,...