LIDERUL PIEȚEI DE OFFICE DIN CEE, GLOBALWORTH, SI UNUL DINTRE CELE MAI MARI FESTIVALURI DE MUZICA DIN LUME, UNTOLD, AU BĂTUT PALMA PENTRU UN PARTENERIAT STRATEGIC

Date:

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, UNTOLD, și liderul pieței de office din CEE, Globalworth, au semnat un parteneriat strategic de lungă durată. Una dintre componentele acestui parteneriat privește motivarea și bunăstarea tuturor angajaților companiilor care își au casa în clădirile Globalworth. UNTOLD va aduce vibe-ul de festival în aceste locații și va oferi o fărâmă din magia și povestea celui mai așteptat eveniment muzical din Europa .

Prima petrecere de acest gen va avea loc în data de 28 iunie, când Globalworth și UNTOLD aduc în lobby-ul Globalworth Tower doi DJ care au fost prezenți în line-up-ul festivalului.

DJ Kristian Nairn, care a jucat rolul Hodor în serialul Urzeala Tronurilor, și Spike, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, vor aduce o esență din magia UNTOLD. De asemenea, din 15 iulie va fi disponibil pe canalele UNTOLD și Globalworth show-ul de pe Globalworth Tower făcut de DJ Kristian Nairn aka Hodor.

De asemenea, echipa UNTOLD se mută din 2023 în comunitatea Globalworth, într-una din clădirile Green Court. Suprafața închiriată de organizatorii festivalului UNTOLD este de 630 de mp, iar această mutare face parte dintr-un parteneriat mai amplu dezvoltat între cele două companii.

„Suntem încântați să oferim miilor de angajați din spațiile Globalworth o mostră din magia UNTOLD prin evenimentele din această vară. Parteneriatul dintre cele două branduri va clădi fundația unui concept nou de muncă, având ca misiune dezvoltarea unei sinergii proactive între industriile de entertainment și real estate.”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnership & New Business, UNTOLD și Neversea.

„După o pauză de doi ani în care nu am mai putut organiza evenimente pentru comunitatea Globalworth, cea mai mare comunitate de business din România, suntem încântați să sărbătorim întoarcerea la birou prin acest parteneriat. Mai mult, abia așteptăm ca UNTOLD

să se mute la noi acasă și să devină parte din această comunitate. Suntem convinși că ne vom distra împreună și vă așteptăm în data de 28 iunie la o primă petrecere din seriile de surprize pe care le pregătim pentru chiriașii Globalworth și iubitorii UNTOLD”, a adăugat Georgiana Oltenescu, Group Head, Marketing & Communication la Globalworth.

UNTOLD reunește peste 200 de artiști internaționali și DJ-i de top pe durata a 4 zile și 4 nopți, transformând festivalul din centrul orașului Cluj-Napoca într-unul din cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. Cu headlineri celebri, multiple scene, un program eclectic și decoruri spectaculoase, care completează tema fiecărei ediții, UNTOLD atrage sute de mii de persoane din întreaga lume. Peste 375.000 de fani din 100 de țări participă în fiecare an la UNTOLD.

În 2022 festivalul aduce cel mai bun line-up  din Europa care include nume consacrate și o paletă diversă de genuri muzicale: de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, hip-hop, trip-hop, trance, reggae și multe altele. Printre artiștii confirmați se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Above & Beyond, Major Lazer sau Anne-Marie.


 DESPRE GLOBALWORTH

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 240 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.globalworth.com și urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn.

Contact:

Ioana Chereji PR Manager

[email protected]

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...