Lobby reamenajat în Tower Center International, Globalworth

Date:

Lobby-ul clădirii TCI – Tower Center International a companiei Globalworth, liderul pieței de birouri din România, se prezintă complet reamenajat. În clădirere își desfășoară activitatea companii precum Mindspace, Tradeshift, Cegeka, E&Y, Hidroelectrica, Deutsche Bank, Anima.

Raluca Ghica, Head of Globalworth Workplaces Romania: „Ne bucurăm că am finalizat procesul de reamenajare TCI care a presupus ca lucrările să se desfășoare mai ales pe perioada de noapte pentru a nu deranja comunitatea noastră de business. Întregul proiect a reprezentat pentru echipa Workplaces a Globalworth un act de curaj. Atât prin materialele utilizate, cât mai ales prin deschiderea de a transforma un lobby într-un loc confortabil, care ne amintește de lobby-urile hotelurilor în care mergem în vacanță. Așadar, noul lobby TCI asta își dorește să ofere: o pauză ca o vacanță în timpul programului de muncă”. 

Noua realizare este descrisă astfel: „Urmând pilonul strategic de poziționare Globalworth, Place to Grow, schimbările de design au adus o nouă experiență de lucru comunității de business și au aliniat clădirea la cele mai înalte standarde de sustenabilitate și eficiență. Toate acestea conduc la respectarea promisiunii Globalworth de a păstra întregul portofoliu de clădiri premium încadrate în clasa A. Sub coordonarea echipei Globalworth și a arhitectului Alin Dobrescu, în perioada iunie-septembrie 2021 au avut loc lucrări de reorganizare a zonelor din cadrul recepției, refacerea finisajelor interioare, reparații de modernizare a instalațiilor, precum și dotarea spațiului cu mobilier și decorațiuni interioare și exterioare.

Principala direcție arhitecturală a presupus crearea unei atmosfere calde, în care cei 1.700 de angajați ai chiriașilor să se simtă bine veniți atunci când ajung la birou și să se poată deconecta când doresc o pauză de la munca de zi cu zi. Astfel, suprafețele de 300 de metri pătrați la interior și cea de 150 de metri pătrați la exterior au trecut printr-o metamorfoză ce a rezultat într-un spațiu inovator, inspirat din domeniul hotelier. 

Lobby-ul TCI are acum un perete verde cu mușchi stabilizați și jardiniere cu plante naturale, un ecran cu 6 led-uri de ultimă tehnologie și turnicheți superiori tehnologicși estetic, care permit și accesul persoanelor cu dizabilități de mobilitate. De asemenea, s-a adăugat și automatizarea electronică pentru ușa rotativă de la intrarea principală.  Atmosfera caldă a fost întărită de mobilierul confortabil cu forme organice și iluminarea spectaculoasă prin corpuri de iluminat locale, cât și corpuri suspendate și lampadare în zonele de așteptare. Unul dintre elementele principale pentru procesul de amenajare a constat în gândirea unei cafenele, delimitată ca spațiu de socializare”.
Tower Center International este caracterizată ca „o clădire de birouri de clasă A situată în inima Bucureștiului, în Piață Victoriei, foarte aproape de Kiseleff și Parcul Herăstrău. A patra cea mai înaltă clădire de birouri din București, ea beneficiază de parcare subterană și transport public excelent, cu acces facil la orice punct din oraș. Clădirea deține certificarea verde BREEAM Very Good”.

Foto: Globalworth

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...