Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov anunță că din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 16.07.2021 rezultă o ofertă de 374 de locuri. Dintre acestea, 21 sunt pentru persoane cu studii superioare, 121 sunt pentru studii medii, 71 sunt pentru muncitori calificaţi, 161 sunt pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile, ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: șef formatie, șef oficiu zonal, manager de zonă, inginer chimist, controlor de gestiune, asistent medical generalist, bucătar, ofițer confoanalist, ajutor de bucătar, analist credite, secretară, agent de vânzări, casier, sudor, menajeră, portar etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul AJOFM Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul ANOFM  https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale AJOFM Ilfov.

DISTRIBUIȚI