Locuri de muncă vacante

Date:

Agenţii economici din județul Ilfov au la această oră 276 locuri de muncă vacante, înregistrate la Agenţia Judeţean pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov Dintre acestea, 18 sunt pentru persoane cu studii superioare, 73, pentru studii medii, 81, pentru muncitori calificaţi şi 104, pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile și ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: arhitect clădiri, șef coloană auto, manager relații cu clienții băncii/societate de leasing, funcționar administrativ, asistent medical generalist, bucătar, ofițer confoanalist, ajutor de bucătar, analist credite, secretară, agent de vânzări, gestionar depozit, casier, mecanic auto, șofer de autoturisme și camionete,  sudor,  menajeră, muncitor necalificat în industria confecțiilor, portar, lucrător pentru salubrizare etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul AJOFM Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul ANOFM  https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale AJOFM Ilfov.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...