MedLife anunță o creștere de 22% a cifrei de afaceri consolidată pro forma în primul trimestru al acestui an

Date:

MedLife prezintă rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului în curs, evidențiind o creștere importantă a cifrei de afaceri consolidate pro forma, care a atins 647 milioane RON, în creștere cu 22% față de aceeași perioadă a anului precedent. 

Evoluție pozitivă pe toate liniile de afaceri

În termeni generali, cererea de servicii medicale s-a menținut la un nivel ridicat în timpul primului trimestru al anului, fiind potențată de o recunoaștere puternică a calității medicilor din cadrul rețelei medicale de către fiecare pacient. Majoritatea liniilor de business ale Grupului MedLife au înregistrat o performanță bună, în comparație cu aceeași perioadă a anului anterior. Astfel, cele mai mari creșteri au fost înregistrate de spitale (+39%), de segmentul corporate (+28%), urmate de clinici (+24%) și de laboratoare (+19%). 

În medie, peste 25.000 de servicii sunt accesate zilnic în cadrul unităților MedLife, iar majoritatea acestora subliniază accentul deosebit pe care românii îl acordă sănătății. În egală măsură, MedLife a înregistrat progrese semnificative în domeniul tratamentelor chirurgicale avansate – de la intervenții cu ajutorul roboților în domeniul urologiei și chirurgiei generale, până la operații complexe în specialități de nișă, precum oncologia sau neurochirurgia. MedLife are o prezență solidă în aceste domenii în orașe precum Cluj, Brașov, Sibiu și București, reflectând angajamentul său de a oferi cele mai bune servicii medicale și cele mai avansate tehnologii pacienților.

Ca lider în domeniul medical privat de peste 10 ani, ne-am asumat rolul de a promova standardele de excelență și inovație în medicina din România. Cu cea mai extinsă rețea națională și o experiență de aproape 30 de ani în această industrie, dovedim că avem un know-how solid de a menține și îmbunătăți constant viața pacienților care ne trec pragul, precum și de a oferi oportunități de creștere și stabilitate investitorilor noștri. În centrul viziunii noastre stă angajamentul de a fi foarte buni profesioniști, oferind acces la tehnologii de vârf, susținute probabil de cea mai competentă echipă medicală din sectorul privat. Resursele pe care le avem și planurile noastre de dezvoltare ne fac încrezători în capacitatea de a construi un viitor mai sănătos pentru România”, a declarat Mihai Marcu, CEO și președinte MedLife Group.

În prezent, Grupul MedLife deține cea mai puternică rețea de diagnostic și tratament din România, cu 700 locații proprii și partenere la nivel național și peste 6,5 milioane de pacienți unici care au apelat la servicii de prevenție, wellness, tratament și spitalizare. Totodată, peste 800.000 de angajați beneficiază de abonamente de servicii medicale prin intermediul abonamentelor MedLife. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța

ENGIE Romania a finalizat procesul de achiziție a unui...

Un nou capitol al cooperării România-Kazahstan

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București...