Moneda digitală LANC se listează astăzi și pe PancakeSwap, datorită solicitărilor venite din partea comunității românești

Date:

Lanceria.io, prima platformă de freelancing 2.0, anunță listarea token-ului LANC și pe platforma internațională PancakeSwap, unde moneda va deveni disponibilă pentru tranzacționare începând de astăzi, ora 17.

„Am decis să listăm LANC și pe PancakeSwap în urma solicitărilor directe venite dinspre comunitatea românească, care folosește în mod special acest exchange accesibil și intuitiv. Ne bucurăm să observăm că LANC devine tot mai popular și plănuim să listăm moneda și pe alte platforme în viitorul apropiat”, declară Robert Tudor(foto), COO Lanceria.io.

PancakeSwap, a doua platformă internațională de exchange care va găzdui începând de astăzi moneda digitală LANC, are peste 1,7 milioane de utilizatori activi. E destinată tranzacționării de criptomonede și tokeni și rulează un volum zilnic între două și nouă sute de milioane de dolari. 

Lanceria.io a listat moneda românească LANC pe platforma DigiFinex în urmă cu zece zile, unde „totul a decurs conform planului, în contextul scăderii pieței și a criptomonedei Bitcoin. LANC se menține în intervalul 0.016-0.020, peste prețul listării.”, completează Robert Tudor. 

Token-ul LANC e proiectat să susțină Lanceria.io, prima platformă pentru freelanceri care va accepta plata în sistem hibrid: FIAT și criptomonede, datorită tehnologiei blockchain care stă la baza proiectului. Freelancerii vor putea astfel să încaseze banii de la beneficiari mai rapid și să scape de comisioanele percepute în general de astfel de platforme. De exemplu, dacă platformele tradiționale rețin până la 20% din încasările freelancerilor, Lanceria.io va permite acestora să-și încaseze plata integral.

Pe de altă parte, și beneficiarii care caută servicii oferite de freelanceri se vor bucura de reducerea acestui tip de taxe cu 95%. În plus, inteligența artificială va facilita o suprapunere aproape exactă a nevoilor angajatorilor cu ofertele freelancerilor înscriși în platformă, care vor avea și ocazia să discute într-o anticameră virtuală.

Proiectul a trecut prin două runde de finanțare, în care a atras 1.250.000 de dolari. Lanceria.io e fondată de antreprenorii români Florin Mitu, Sebastian Săraru și Robert Tudor și se adresează freelancerilor și angajatorilor din toată lumea și din toate domeniile de activitate.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate