Nou acord de parteneriat ASE București – Camera de Comerț și Industrie București

Date:

Academia de Studii Economice din București, prin rectorul prof. univ. dr. Nicolae Istudor și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, prin președintele Iuliu Stocklosa, au semnat un nou acord de parteneriat. Camera bucureșteană ne informează că „au avut loc convorbiri pentru identificarea unor oportunități ce pot fi create prin prisma acestui parteneriat.

Astfel s-a arătat interesul celor două părți de a colabora pentru a crea un mediu propice de înțelegere a temelor aferente Acordului, pentru participarea atât a studenților, cât si a masteranzilor prin programele de practică și internship/voluntariat în mediul real de business.

De asemenea, în cadrul colaborării se va avea în vedere dezvoltarea de proiecte pentru mediul privat care să conducă la  optimizarea proceselor  în specialitățile ASE București.

În cadrul convorbirilor, rectorul Nicolae Istudor și-a exprimat interesul de a primi sprijinul, în cadrul parteneriatului, pentru înscrierea unui număr cât mai mare de masteranzi din rândul mediului de afaceri la facultățile de Management, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Turism și Relatii Economice Internaționale.

La final, președintele Iuliu Stocklosa, subliniind rolul istoric al Camerei de comerț bucureștene la înființarea Academiei de Înalte Studii Comerciale și Industriale din București, a propus ca ASE București, prin facultatea sa de profil, să devină membru în Bucharest Turism Board”.

Foto: CCIB 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...