Nou de la UniCredit: Creditul 100% Mobile direct de pe telefonul mobil, accesând aplicația Mobile Banking

Date:

 

Creditul pentru Realizări Personale de la UniCredit Consumer Financing 100% Mobile este disponibil clienților prin accesarea ofertei direct din aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank, la orice oră, de oriunde, fără drumuri la bancă și, în același timp, în condiții prietenoase cu mediul – fără hârtie imprimată, totul derulându-se digital și în siguranță.

Creditul de Realizări Personale accesat de pe telefonul mobil este o nouă modalitate digitală oferită de UniCredit Consumer Financing clienților UniCredit Bank, persoane fizice rezidente în România, care au venituri înregistrate în baza de date a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, ce le permite acestora să obțină, printr-un proces online, împrumuturi în lei de până la 100.000 de lei, cu o perioadă de rambursare de la 6 până la 60 de luni. Concret, configurarea creditului în funcție de nevoile și condițiile specifice ale clientului și semnarea electronică a documentației aferente procesului de creditare se fac exclusiv online pentru clienții care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, iar contractul de împrumut, pentru solicitările aprobate, se semnează cu semnătură electronică calificată, disponibilă aplicanților în mod gratuit.

Sorin Drăgulin, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing: „Prin lansarea creditului 100% Mobile continuăm procesul de digitalizare și simplificare în acordarea creditelor de consum. Ne dorim să le oferim clienților noștri rapiditate și ușurință, beneficiind atât de un produs financiar avantajos (fără costuri de analiză dosar), cât și de un proces de creditare 100% digital și 100% prietenos cu mediul, transparent, sigur, în care să navigheze cu ușurință și care să le ofere flexibilitatea de care au nevoie”. 

Comisionul de analiză a dosarului este zero, procesul de creditare se realizează rapid, iar punerea la dispoziție a creditului pentru clienții eligibili se face în cel mai scurt timp după încheierea contractului de împrumut. Creditul pentru Realizări Personale, accesând oferta UniCredit Consumer Financing din Mobile Banking este disponibil cu o dobândă standard, fixă, de 12,99%/an, care poate fi redusă până la 8,99%/an, în funcție de opțiunile clienților, astfel, aceștia putand beneficia de o reducere de 2 puncte procentuale la dobândă (față de dobânda standard de 12,99%/an) dacă aleg să încaseze lunar veniturile în conturile curente deschise la UniCredit Bank pe toată durata contractului de credit și de o reducere suplimentară de 2 puncte procentuale (față de dobânda standard de 12,99%/an) dacă optează pentru o asigurare de viață atașată creditului. 

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit pentru Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate), accesând aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank S.A. („Banca”), în valoare de 100.000 Lei, pe 60 luni, cu asigurare de viață cu prima de asigurare lunară și în condițiile îndeplinirii Condiției de Rulaj Lunar la acordarea creditului și pe toată durata contractului de credit1 / fără asigurare de viață și fără îndeplinirea Condiției de Rulaj Lunar: rata dobânzii anuală fixă este de 8,99%/12,99%, comision analiză dosar 0 Lei, comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank S.A. 10 Lei, rată lunară 2.190 Lei (rate egale, includ și cost asigurare de viață) /2.298 Lei, valoarea totală plătibilă 131.416 Lei/ 137.901 Lei, DAE 12.15%/ 14.53%. DAE este calculată conform prevederilor legale în vigoare și cuprinde dobânda anuală fixă, comisionul de analiză dosar (0 Lei), comisionul lunar de administrare a contului curent deschis la Bancă (10 Lei – pentru un cont ce nu face parte dintr-un pachet de servicii multiple oferite de Bancă), comision lunar de administrare credit de 0 Lei și, în cazul în care clientul optează pentru achiziționarea unei asigurări de viață, costul primei de asigurare.

1Prima lunară de asigurare este de 100 de lei, calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului din exemplul de mai sus. Nu există cost de finanțare asigurare. Detalii pe www.unicredit.ro/creditmobile 

Pentru acordarea creditului trebuie încheiat un contract de cont curent în Lei cu Banca, în cazul în care clientul nu are deja unul deschis la Bancă, iar clientul trebuie să aibă activată aplicația de Mobile Banking oferită de UniCredit Bank. Costul aferent contului curent este suportat de client și perceput de către Bancă, în funcție de produsul ales, conform Listei de Comisioane și Dobânzi Clienți Persoane Fizice ce poate fi regăsită pe www.unicredit.ro, împreună cu toate detaliile despre deschiderea contului curent.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Claudiu Cazacu, XTB: Precedent în „uber-izarea prețurilor”. Cum pot cartofii prăjiți să influențeze valoarea acțiunilor

Prețurile stabilite dinamic fac parte dintr-o strategie utilizată frecvent...

Economia informală în România: context, cauze și efecte

| de Prof. univ. dr. Cristian PĂUN, Academia de Studii Economice din București și Prof. univ. dr. Radu MUȘETESCU, Academia de Studii Economice din București

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...