O nouă hală livrată de CTP pentru Ursus Breweries

Date:

CTP – cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri de business high-tech personalizate – a livrat o nouă hală către Ursus Breweries, în CTPark Cluj II.

Câteva date care definesc noua investiţie: suprafaţă 8000 mp, cele mai înalte standarde tehnice în reducerea costurilor operaționale și a impactului asupra mediului, situare la ieșirea din oraș spre Oradea, în localitatea Florești, cu acces direct din DN1 și E60.

Daniel Paraschiv, Business Development Manager pentru Transilvania al CTP Romania, subliniază: „Suntem încântați de extinderea parteneriatului cu Ursus Breweries în zona de vest a țării. CTPark Cluj II va fi unul dintre cele mai moderne parcuri și oferă deja, în spațiile finalizate, facilități la cele mai înalte standarde ale pieței. Județul Cluj este una dintre zonele cele mai dezvoltate ale țării, din punct de vedere economic. Numeroasele cereri pe care le-am primit de la clienți din regiune ne-au determinat să demarăm construcția celui de-al doilea parc industrial și logistic pe care îl deținem aici, după cel din Apahida”.

CTPark Cluj II se construieşte în trei etape, va avea în total 30.000 mp, pe care se pot executa compartimentare flexibilă în funcție de nevoile clienților (de la 2000 mp la 10.500 mp), hale cu deschidere de 145,4 m și înălțime utilă de 12 m.

În România, CTP este dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A în Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY: politici și controverse fiscale – ce ar trebui să aibă în vedere companiile în acest an? 

Reformele fiscale globale implementate de guvernele din întreaga lume...

Rottaprint, investiții de peste 60 milioane euro în 33 de ani de activitate

Compania Rottaprint, prima tipografie flexografică cu acționat 100% românesc,...

Analiză iBanFirst asupra unor eventuale devalorizări competitive în Asia

O analiză făcută de fintech-ul iBanFirst relevă preocupările pieței...