Oficialii CNAB susţin că aeroporturile din Bucureşti sunt pregătite de iarnă

Date:

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat marţi că aeroporturile din capitală sunt pregătite de iarnă şi că dispun de 49 de utilaje pregătite să intervină în orice moment.

”Toate cele 49 de utilaje performante aflate la dispoziţia Aeroportului Henri Coandă sunt pregătite să intervină în orice moment, atunci când situaţia meteorologică o va cere. Asigurăm pasagerii şi companiile aeriene că dispunem de tehnica şi personalul specializat în operaţiunile speciale pe timp de iarnă şi că am luat măsurile necesare pentru operarea în deplină siguranţă a aeronavelor, în perioada sezonului rece, pe ambele aeroporturi ale Capitalei”, a declarat directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Bogdan Mîndrescu.

Pentru operaţiunile de deszăpezire din sezonul de iarnă următor, CNAB a pregătit 157 de tone de degivrant solid, 124 de tone de degivrant lichid, 32 de tone de nisip şi sare, iar companiile de handling au la dispoziţie 403 tone de lichid degivrant pentru aeronave.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are în administtraţie Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

 

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Ziua Copilului: Vânzările de Barbie au scăzut cu 40 la sută în primul trimestru

 Pawel Majtkowski, analistului eToro De Ziua Copilului, am aruncat o privire...

Microsoft Build 2023: noi soluții de inteligență artificială pentru viitorul digital

Microsoft Build 2023 – cel mai important eveniment dedicat...

Bestjobs: Angajații profită de minivacanța dintre 1 și 5 iunie

Cei mai mulți au planuri aproape de casă, dar...