OMNIASIG se alătură Crucii Roșii Române, în campania de sprijin a persoanelor afectate de conflictul armat din Ucraina

Date:

În aceste momente tensionate, cauzate de războiul din Ucraina, este nevoie mai mult ca oricând să acționăm cu iubire, pace și solidaritate. Foarte mulți cetăţeni ucraineni trec, în prezent, în România, fugind din calea războiului, și au nevoie de ajutor. În spirit de solidaritate față de poporul ucrainean, OMNIASIG Vienna Insurance Group se implică în campania Crucii Roșii Române „UMANITATEA NU ARE GRANIȚE”, cu o donație în valoare de 10.000 de euro, pentru sprijin logistic, uman și material a civililor ucraineni care ajung în România. 

OMNIASIG susține prin acest demers, în aceste momente dificile, familiile din Ucraina care și-au părăsit locuințele și îi încurajează pe toți cei care vor să se implice, să se alăture campaniei umanitare inițiate de Crucea Roșie Română, donând într-unul din conturile menționate pe website-ul organizației.  

În același timp, OMNIASIG se implică și la nivel local, în regiunea Iași, în campania umanitară „Ești printre prieteni… în România”, printr-o donație în valoare de 5.000 de euro. Această campanie este o inițiativă a Asociației Club Rotary Iaşi, pentru sprijinul rapid al refugiaților din Ucraina în zonele de tranzit, prin intermediul a circa 400 de voluntari implicați în acestă acțiune.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...