Parteneri noi și parteneri tradiționali la FoodIntelForum ediția a VII-a

Date:

FoodIntelForum, evenimentul emblematic pentru agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa, se desfășoară în perioada 24-26 aprilie 2024, abordând teme cruciale precum finanțarea, sustenabilitatea și energia.

Salutăm prezența noilor dar și tradiționalilor parteneri la ce-a de-a VII-a ediție FoodIntelForum:

Nicolae Badea – Antreprenor, ComputerLand România

Sigur că ne bucurăm că și anul acesta ComputerLand Romania este Partener Gold și promotor modern de eficiență. Grupul sprijină printre altele și Proiectul Cultural dedicat lui Dimitrie Cantemir, format din 2 etape – Restitutio Cantemir și Dimitrie Cantemir – Romanian sound of the Orient, și echipa FC DINAMO din Liga a 4-a ca sponsorul principal și bustul Sociologul Virgil Madgearu donat Academiei de Studii Economice (ASE) și altele.





Călin Costinaș, Profi

Profi, unul dintre cei mai mari retaileri din România, s-a alăturat FoodIntelForum ca Sponsor Silver în ultimii ani, consolidându-și implicarea în dezvoltarea industriei alimentare. Profi aduce viteză și inovație, fiind un partener de impact care susține creșterea și diversificarea în sectorul alimentar.





Biriș Goran Legal & Tax continuă să fie un partener de încredere al FoodIntelForum, oferind expertiză în domeniul legal și fiscal pentru participanții din domeniile „from farm-to-fork”

Sorin Cîmpeanu – Rector, USAMV București

Universitatea de Studii Agronomice și Medicină Veterinară București (USAMV) continuă să fie partener și gazdă a evenimentului. Prin angajamentul său pe termen lung, academia aduce contribuții esențiale în dezvoltarea și promovarea inovațiilor în agricultură și silvicultură.





Valeriu Tabără – Președinte ASAS


Academia De Științe Agricole Și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șisești”, continuă să fie un partener valoros pentru FoodIntelForum. Prin angajamentul său pe termen lung, academia aduce contribuții esențiale în dezvoltarea și promovarea inovațiilor în agricultură și silvicultură.






Dan Țone – CEO, Eutron

Dan Țone și grupul Eutron Invest Romania devin parteneri pentru anul 2024, aducând inovații în sustenabilitate, inclusiv cele mai eficiente compostoare din România.






Wiren Romania devine Sponsor Panel la FoodIntelForum și prezintă soluții pentru producție și stocare a energiei regenerabile, promovând o abordare sustenabilă.

Boierii de la Ibănești, parteneri tradiționali, contribuie la consolidarea piețelor pentru produsele lactate românești.

Salutăm participarea în premieră expozantului Lactate Brădet, un brand cu istorie și dorința de a explora noi piețe.

***

Peste 50 de speakeri, în trei zile de eveniment, aproape 300 de participanți, doar conducători de vârf de business, academici, de autorități centrale și locale, în spațiile ultramoderne de la USAMV București, în restaurante de vârf, de talie internațională, discutând despre temele principale ale zilei: explozia tehnologică, sustenabilitatea între obligație și profit, disponibilități uriașe de fonduri, suficiente sau iluzorii, profit peste noapte sau niciodată…pentru cei care merită!

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...