Pentru al nouălea an, EY România câștigă premiul pentru cea mai bună firmă în domeniul prețurilor de transfer din România

Date:

 

EY România a devenit, pentru a noua oară, Transfer Pricing Firm of the Year în România. Premiul a fost acordat de International Tax Review (ITR) – una dintre cele mai cunoscute reviste dedicate strategiilor fiscale internaționale. EY România a mai primit această distincție în 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Prestigiosul eveniment ITR European Tax Awards 2022, care s-a desfășurat la Londra, pe 15 septembrie a premiat excelența și inovația în activitatea de consultanță fiscală din întreaga Europa. 

„Suntem onorați de premiul acordat de ITR echipei de prețuri de transfer a EY România. Mulțumesc în primul rând tuturor colegilor mei pentru dedicația și profesionalismul lor, precum şi clienților noștri pentru încrederea acordată. Toți acești ani în care am câștigat premiul ne-au adus experiențe, provocări și rezultate de care eu și echipa de prețuri de transfer din EY România suntem foarte mândri”, a declarat Adrian Rus(foto), liderul diviziei de Prețuri de Transfer din cadrul EY România. 

Pentru a desemna câștigătorul, jurnaliștii din cadrul ITR au consultat multiple surse. Astfel, o componentă importantă a analizei a avut în vedere activitatea și implicarea companiilor nominalizate. În același timp, jurnaliștii au vorbit cu numeroși consultanți fiscali și avocați, pentru a avea o perspectivă clară cu privire la activitatea remarcabilă desfășurată de respectivele companii pe parcursul anului fiscal în Europa.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Economia informală în România: context, cauze și efecte

de Prof. univ. dr. Cristian PĂUN,Academia de Studii Economice...

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...