Platformă cu lecții interactive pentru elevi

Date:

Platforma online eduKiwi anunță lansarea proiectului eduKiwi School, caracterizat ca „aplicație în care va investi 1 milion de euro cu scopul să fie utilizată de 300.000 de elevi din România. eduKiwi School va avea o aplicație care va folosi cele mai noi tehnologii și principii educaționale adaptate tendințelor internaționale. Aplicația include acces la cursuri, care însumate vor avea peste 2.000 de ore de conținut video, înregistrate împreună cu cei mai buni profesori din țară. 

Cursurile vor cuprinde aproape toată materia din programa claselor V-XII. Elevii înscriși pe platforma eduKiwi School vor avea acces la cursuri de dezvoltare personală, educație financiară și de educație sexuală. Pe lângă lecțiile și cursurile din platformă, elevii pot găsi teme, teste interactive, meditații și o comunitate de specialiști. Co-fondatorii eduKiwi School sunt Doru Pelivan și Mihai Pegulescu”. 

Doru Pelivan (foto), co-fondator al eduKiwi School: „Dintr-un motiv sau altul, deseori elevilor nu le place de profesorul care le predă respectivul subiect. Este și normal. Nu suntem făcuți să rezonăm cu toate persoanele, iar sistemul actual de învățământ nu are un proces prin care să le atribuie profesorul adecvat. De aici apar numeroase probleme în procesul educațional și în dezvoltarea elevilor.”

În proporție de 63,4%, profesorii subiecți ai unui studiu realizat de eduKiwi se declară deschiși să le predea online elevilor. La realizarea studiului au participat 1.531 de părinți, 541 de profesori și 467 de elevi. Din perspectiva elevilor chestionați, disciplinele de învățământ care nu le plac cel mai mult, cauza fiind modul de predare, sunt fizica (47,8%), chimia (43,4%), matematica (34,3%), istoria (23,2%).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța

ENGIE Romania a finalizat procesul de achiziție a unui...

Un nou capitol al cooperării România-Kazahstan

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București...