Platforma ProfiCircle, chiriaș nou în Globalworth Plaza

Date:

Platforma online ProfiCircle, prima platformă B2B pentru sisteme de depozitare și echipamente comerciale, este un nou chiriaș în clădirea de birouri Globalworth Plaza din București, pe o suprafață de 520 mp, cu un contract de închiriere pe 5 ani și jumătate.

Globalworth este cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est și liderul pieței de birouri în România. 

Ema Iftimie

Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România: „Globalworth a reușit să construiască în ani de zile cea mai mare comunitate de business din țară. Suntem peste 200 de companii în România și ne bucurăm că respectăm promisiunea de a fi a Place to grow. Îi urăm bun venit echipei ProfiCircle în comunitatea noastră și sperăm că întreaga infrastructură pusă la dispoziție să îi ajute să crească, să dezvolte proiecte reușite în noul sediu și îi asigurăm de întregul nostru sprijin în ceea ce urmează să facă”. 

Eduard Daniliuc, cofondator și CEO ProfiCircle: „Încă de la înființare, compania noastră s-a extins într-un ritm dinamic, astfel că și nevoile de business au crescut, iar echipa s-a mărit constant. Ne bucurăm să fim parte din comunitatea Globalworth, unde am regăsit un mediu de lucru funcțional și productiv și de unde ne vom putea duce la îndeplinire planurile de expansiune și obiectivele de afaceri”.

Echipa ProfiCircle și-a început activitatea în comunitatea Globalworth din data de 1 octombrie, continuându-și aici misiunea de a digitaliza industria echipamentelor comerciale la nivel global, printr-o soluție care simplifică întregul proces de achiziție și implementare a proiectelor de amenajare pentru spații comerciale și logistice. În clădirea Globalworth Plaza, ProfiCircle va dispune de beneficiile celei mai mari comunități de business din țară: Globalworth District.

Aflată în nordul orașului București, clădirea de clasă A Globalworth Plaza este situată la intersecția șoselei Pipera cu Barbu Văcărescu. Aceasta are front stradal larg la ambele artere, ceea ce îi oferă o vizibilitate deosebită. Accesul la mijloacele de transport în comun este foarte rapid, la 2 minute regăsindu-se stațiile de autobuz, iar la 3 minute stația de metrou Aurel Vlaicu. Clădirea de 19 etaje a fost reamenajată în anul 2017 și a primit certificarea verde BREEAM EXCELLENT.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY: programele de transformare au șanse de reușită de 12 ori mai mari prin concentrarea pe factorul uman 

96% dintre programele de transformare ajung în puncte de...

România, cea mai accesibilă țară est-europeană pentru imobiliare

România are cele mai accesibile prețuri la locuințe din...

ANALIZĂ XTB: Pandemia s-a încheiat, dar munca de acasă a rămas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profită?

Adevăratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit...