Plățile în criptomonede prin cardurile Visa au atins 1 miliard de dolari

Date:

Comentariu realizat de Simon Peters, analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro

Mai mult de 1 miliard de dolari au trecut prin cardurile Visa în prima jumătate a anului 2021, a dezvăluit procesatorul de plăți.

Cifrele evidențiază adoptarea tot mai răspândită a criptomonedelor ca soluție de plată. Visa colaborează în prezent cu peste 50 de companii care au legătură cu criptoactive pentru a procesa plățile prin intermediul cardurilor Visa.

Într-un interviu cu CNBC, directorul financiar al Visa, Vasant Prabhu, a comentat: „În prezent, valoarea criptoactivelor deținute în portofelele digitale reglementate este de ordinul sutelor de miliarde. Pentru zecile de milioane de utilizatori ai acestor platforme, una dintre cele mai simple metode de a utiliza criptomonedele este prin intermediul unui card Visa”.

„Suntem parteneri cu 50 dintre cele mai importante platforme cripto în vederea realizării unor programe de carduri care facilitează conversia și cheltuirea monedelor digitale la 70 de milioane de comercianți din întreaga lume”.


Despre eToro

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Atenționare privind exonerarea de răspundere

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...