Cinefilii își pot plăti acum biletele la cinematografele AMC în dogecoin sau shiba inu coin. 

Cinemagoers can now pay for their tickets at AMC theatres in dogecoin or shiba inu coin. 

Compania a anunțat încă din luna noiembrie a anului trecut că analizează modalități de a accepta cripto ca modalitate de plată, iar acest lucru a devenit acum o realitate prin intermediul aplicației sale, folosind Bitpay atunci când se face plata.

Este o evoluție interesantă pentru ambele token-uri, care au înregistrat diverse victorii  în ultimele luni. Deși este puțin probabil ca această evoluție să mute cadranul semnificativ, ea reflectă integrarea tot mai mare a criptoactivelor în infrastructura financiară principală. 

Deținătorii de criptoactive au acces la tot mai multe instrumente și servicii în fiecare zi, iar acest lucru nu poate duce decât într-o singură direcție în cele din urmă. De asemenea, este puțin probabil ca AMC să beneficieze foarte mult care urmare a fluxului de plăți în cripto, fiind mai curând mod de a-și face publicitate, dar AMC este doar o companie într-un ocean de posibilități. 

Cu cât sunt mai multe companii care acceptă token-uri precum dogecoin și shiba inu, cu atât mai mult se va schimba balanța în defavoarea monedei fiduciare. Acest lucru este în cele din urmă pozitiv pentru cripto.

DISTRIBUIȚI
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.