Pregătind FoodIntelForum ediția a VII-a

Date:

Cu puțin timp înaintea celei de-a 7-a ediții a FoodIntelForum, se pregătește terenul pentru un eveniment de excepție, aducând împreună lideri și specialiști din diverse sectoare pentru a discuta și dezvolta proiecte inovatoare în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Pe 29 Februarie a avut loc „FoodBiz Finance Conference & Leader Space”, un eveniment care dezbate multiple soluții de finanțare pentru business-ul românesc. Printre protagoniștii acestei întâlniri de vârf se numără, Cristian Sălceanu, CEO Sezamo.ro, Valeriu Tabără, Președinte ASAS, David Todoran, Antreprenor Mirdatod Ibănești, , Gheorghe Seculici, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, George Sava, consultant în proiecte agricole și legislație, Mihai Ungurenuș, Antreprenor Radicstar, Aurel Beșliu, Acționar Cocor Store, Alexandru Șoacăte, Deputy CEO Annabella, Codruț Nicolau, Sustain Future Group, Constantin Boștină, ASPES România și alții la fel de importanți.

Mihai Daraban , CCIR
Mihai Daraban, CCIR

Mihai Daraban, Președintele Camera de Comerț și Industrie a României, subliniază că Polonia, o țară cu o treime mai mare decât România, are 90.000 de fermieri care primesc subvenții, iar noi avem 800.000 de fermieri subvenționați, din care cam 580.000 au între 1 și 5 hectare. În mod evident, NU așa devenim o putere alimentară. Tot Mihai Daraban propune o restructurare administrativă a României prin reducerea masivă a județelor în euro-regiuni. Cât mai urgent!




Radu Hanga, Președintele Bursa de Valori București, subliniază creșterea de 34% a numărul de investitori și a numărul de conturi deschise la Bursă. Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliul Concurenței, declară că analizează mult mai atent tranzacțiile pe retail și energie. Adrian Ariciu, CEO Metro România, explică despre Impactul mărcilor Private Label.

Valentin Boldeiu, Head of EU Funds UniCredit Bank

Valentin Boldeiu, Head of EU Funds UniCredit Bank, analizează cele 80 de miliarde de euro intrări de fonduri – 30 de miliarde din coeziune, 20 de miliarde pentru agricultură, plus PNRR în valoare de 29 de miliarde. Propune ca autoritățile centrale și locale, beneficiarii publici și privați, și nu în ultimul rând sectorul bancar, să înțeleagă că trebuie să lucreze împreună pentru a obține cât de cât rezultate.

Conducătorii sunt foarte încântați și de experiența delicioasă oferită de expozanții prezenți cu produse românești: Țarina Lactate a impresionat cu „brânzuri de poveste”, iar Crama Basilescu a captivat cu un vin roșu cu „parfum misterios”. Biocat.ro a adus vitalitate prin sucurile ecologice din cătină, iar Atelier Sweet Fix a îndulcit seara cu dulciuri artizanale. Zenlife Romania a surprins cu semințe și condimente inovatoare, iar Chocoland a adus delicii mărțișor pentru toți. Melinis a încheiat cu rețete inovatoare, oferind participanților o experiență culinară memorabilă.

Maestrul Mihai Mălaimare a adus o notă de lumină, oferind noua lui carte „Teatrul Național, așa cum l-am iubit” personalizată pentru fiecare conducător. Aceasta a fost un mărțișor dedicat tuturor, oferit de Safety Approach, reprezentant de Marius Nan.

Un alt răsfăț al serii este și test drive-ul cu Mercedes GLE și Mercedes EQE SUV realizat de Autoklass dar și Ford Mustang Mach-E, de la Neste Automotive.

FoodIntelForum, ediția a VII-a, se anunță a fi o platformă unde se vor explora tendințe, se vor propune proiecte inovatoare și se vor dezvolta parteneriate fructuoase.

Cu speakeri de calibru și subiecte variate, acesta va fi un festin al cunoașterii și schimbului de idei în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa. Cu o agendă bogată și participanți de marcă, ediția din 24-26 aprilie 2024 se anunță a fi un moment cheie pentru inovație și progres în domeniu.

La #FoodIntelForum, ediția a VII-a, 24 – 26 aprilie 2024, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiu disponibil

Sponsori: Smart Home Development (Sponsor Platinum), ComputerLand Romania (Sponsor Gold), Profi (Sponsor Silver), Eutron Invest Romania (Sustainability Sponsor), Mirdatod Ibăneşti (Sponsor Degustare)

Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, Wiren România

 Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, #romaniafuncționează

 Expozanți: Lactate Bradet

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța

ENGIE Romania a finalizat procesul de achiziție a unui...

Un nou capitol al cooperării România-Kazahstan

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București...