Presa americană, despre viitorul președinte al României

Date:

Anul viitor România organizează alegeri prezidențiale și se pare că publicația americană Bloomberg este interesată de cine se află în topul sondajelor.

Presa de peste ocean titrează „Geoană de la NATO conduce cursa pentru Președinția României, arată un sondaj”.

Bloomberg se interesează de sondajele realizate pentru alegerile prezidențiale din România și anunță că Secretarul General adjunct al NATO, Mircea Geoană, este favorizat să câștige alegerile prezidențiale de anul viitor din România, dacă va candida ca independent.

Sondajul citat de Bloomberg, Inscop comandat de news.ro, punctează că Mircea Geoană i-ar învinge pe toți ceilalți potențiali candidați într-un tur, mai exact pe Marcel Ciolacu, George Simion, Nicolae Ciucă, Diana Şoşoacă, Cătălin Drulă, Dacian Cioloş, Kelemen Hunor.

Interesul pentru candidatura acestuia nu face decât să sublinieze, din nou, dacă mai era cazul, faptul că Mircea Geoană beneficiază de susține americană, iar funcția asumată din octombrie 2019 de Secretar General adjunct al NATO nu a făcut decât să îi ofere o vizibilitate bună pe scena politică internațională.

Să nu uităm că Mircea Geoană este considerat – de mulți analiști americani – cel mai bun ambasador pe care România l-a avut la Washington din 1989, iar de când ocupă această distinsă și importantă poziție în cadrul NATO, admirația și aprecierea față de profesionalismul și abilitățile sale pe scena internațională sunt și mai mari.

Sursa: bloomberg

 

Articol preluat de pe FoodBiz.ro

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate