Prețul Ethereum sub presiune

Date:

Comentariu realizat de Simon Peters, analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro

Ethereum a fost supus unei presiuni semnificative săptămâna trecută, valoarea sa prăbușindu-se la mijlocul săptămânii. Criptomoneda a scăzut brusc miercuri, de la o valoare de tranzacționare de aproximativ 2.350 dolari la circa 2.150 dolari în prezent. 

Bitcoin a suferit în mod similar o cădere la mijlocul săptămânii, dar de atunci a recuperat o parte din pierderi. Cea mai mare criptomonedă din lume a atins un vârf de 34.802 dolari, dar nu a reușit să depășească 35.000 de dolari în cursul săptămânii. Miercuri a coborât până la 32.406 dolari, dar acum și-a revenit și se tranzacționează în jurul valorii de 34.000 de dolari. 

Ambele criptomonede au fost afectate de restricționarea criptoactivelor în China și de schimbările de reglementare în diferite jurisdicții din întreaga lume. Rata de procesare a ethereum, care măsoară puterea globală de calcul a rețelei, a scăzut cu 20% din luna mai, reflectând presiunea sporită cu care se confruntă participanții pe piață. 


Despre eToro

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Atenționare privind exonerarea de răspundere

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...