Profi preia zece spații comerciale de la Pronto Mobile

Date:

Retailerul Profi se extinde în București, odată cu deschiderea în curând a încă zece magazine, prin preluarea unor spații comerciale de la Pronto Mobile SRL. Tranzacția a fost autorizată de Consiliul Concurenței.

Pawel Musial, directorul general al rețelei Profi, subliniază: „Această nouă extindere amplifică rapida creștere a rețelei noastre. Avem creșterea în sânge, este un element esențial în strategia noastră”. 

Antreprenorul Gabriel Sandu, Pronto Mobile SRL: „Ne bucurăm că putem încheia o afacere cu rețeaua cu cea mai mare dezvoltare din România ultimilor ani, rețea către care transferăm cele mai mari zece dintre magazinele noastre, în care am investit multă muncă și suflet”

Gaetan Pacton, director de expansiune Profi: „Am satisfacția că prin această tranzacție excepțională care ne consolidează poziția din București reușim să preluăm active ale unor antreprenori locali dinamici și cu experiență, ceea ce este o onoare deosebită”. 

Cu aproape 1500 de magazine în mai bine de 600 de localități și 24.000 de angajați, Profi reamintește că „este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...