Programe noi de studii la UNATC

Date:

Oferta de studii a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București pentru anul universitar

2017-2018 include cinci noi programe:

– Facultatea de Film, domeniul „Cinematografie, fotografie, media” – programul de licență „Animaţie” (3 ani), programele de master în limba engleză „Documentary film”, „New media design”, „Interactive technologies for performing and media arts” (fiecare, 2 ani)

– Facultatea de Teatru, domeniul „Teatru și artele spectacolului” –

programul de master „Art-terapie prin teatru şi artele spectacolului” (2 ani), program interdisciplinar, în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universităţii din București.

Înscrierea la examenele de admitere cuprinde o primă etapă obligatorie de înregistrare pe site-ul www.unatc.ro (deschisă din 15 iulie) şi o a doua etapă de înscriere care are loc în luna septembrie, la secretariatele facultățiilor de Teatru și Film. Detaliile despre toate  programele de studii oferite de UNATC „I.L. Caragiale”, metodologia de admitere, pe www.unatc.ro/admitere şi la sediul din str. Matei Voievod 75-77, București.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate