Proiect de campus inovator de business, premiat în gala BREC Remarkable Awards

Date:

Platforma Bookster, dedicată cărților, anunță că „proiectul de fit-out al sediului central din YUNITY Park, campusul inovator și sustenabil de business”, a câștigat premiul la categoria Small Offices în cadrul galei BREC Remarkable Awards, cu sublinierea că „proiectul a fost realizat în colaborare cu Genesis Property”.

Bookster subliniază că „urmărește să transforme experiența de lectură, prin a face cărțile mai accesibile tuturor. În proiectarea spațiului dedicat din cadrul YUNITY Park, conceptul de proiect a fost aliniat cu această viziune, creând o lume a cărților și a cuvintelor. Pentru a reflecta identitatea Bookster, paleta de culori a mărcii a fost încorporată în finisaje. Au fost realizate elemente personalizate, optim integrate cu tehnologia, pentru a facilita și încuraja colaborarea și accesul la resursele Bookster”.

Laura Popescu, Bookster

Laura Popescu, HR Manager la Bookster: „La Bookster, ne-am dorit să avem un birou în care venim cu drag în fiecare dimineață. Și dincolo de echipă, obiceiuri și cultura de organizație, spațiul în sine poate fi o sursă de inspirație. Am decorat biroul Bookster având în minte dorința de a avea un mediu care să aducă stare de bine și în care colegii noștri se simt confortabil. Este un loc în care fiecare detaliu reflectă angajamentul nostru față de oamenii din echipă, iar acest premiu este o recunoaștere a eforturilor noastre de a construi nu doar un birou, ci un loc în care fiecare coleg se poate dezvolta cu plăcere.”

Juriul de profesioniști europeni care a evaluat proiectele înscris în cadrul galei BREC Remarkable Awards a fost alcătuit din: Antonio Quesada, Managing Director, Morpheus & CO, UK; Raluca Rugină, fondator, Studio Mundi, UK; Lukas Bobotis, cofondator, Bobotis + Bobotis Architects, Grecia; Yorgo Lykouria, fondator, Rainlight Studio, UK; Martin Probst, Associate Director, MLA+, Olanda și Teodor Fratila, arhitect, Bjarke Ingels Group, Danemarca.

Ionel Purice, directorul de dezvoltare al YUNITY Park: „Suntem mândri de proiectul nostru colaborativ din YUNITY Park cu echipa Bookster. Înțelegem că productivitatea și inspirația sunt strâns legate de experiențele oferite de birourile moderne, și ne-am propus să creăm spații care să sprijine un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională. Este o onoare pentru noi să vedem că eforturile noastre au fost recunoscute. Acest premiu reprezintă o validare a angajamentului nostru pentru inovație și pentru crearea unor spații de lucru remarcabile”,

Genesis Property a anunțat „finalizarea lucrărilor la Faza II a proiectului YUNITY Park. Facilitățile pe care YUNITY Park le pune la dispoziție reprezintă o schimbare de paradigmă a felului în care oamenii se raportează la viața de birou, în special într-o lume post-pandemică în care calitatea vieții este extrem de importanta, iar echilibrul între viața profesională și cea personală este un factor major prin care se decide alegerea unui loc de muncă”.

Bookster este „prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni și îi inspiră să se dezvolte personal și profesional prin lectură. Bookster este în prezent în peste 1.300 de companii din România. Cu un scor de +95 puncte pentru indicatorul Net Promoter Score, care arată în ce măsură utilizatorii unui serviciu sunt și promotorii lui,  cei peste 140.000 de abonați din comunitate au acces la cărți de top de la bibliotecile publice și private partenere Bookster și se bucură de recomandări personalizate, promptitudine și accesibilitate”. 

Genesis Property are o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară românească și este „unul dintre cei mai importanți proprietari, dezvoltatori și operatori de clădiri de birouri clasa A. Deține și administrează YUNITY Park și West Gate Business District cu peste 150.000 mp GLA de spații de birouri ocupate de companii precum HP, Accenture, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 15.000 de angajați. Genesis Property a inițiat și IMMUNE Building Standard™, un standard global care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19. Genesis Property este dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios. Pentru mai multe informații, accesați GenesisProperty.net/YunityPark.com”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...