Proiect de prevenire a consumului de droguri

Date:

Unul dintre proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal, organizat de Agenţia Naţională Antidrog (ANA), concursul „Mesajul meu antidrog”, se află la startul ediției 2022. Concursul este derulat de ANA, prin cele 47 de centre de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, derulează concursul. 

Inițiatorii subliniază că „obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea unor atitudini şi practici de viaţă sănătoasă pentru un număr estimat de 6000 de elevi de gimnaziu şi liceu, prin implicarea în activităţi culturale, artistice, sportive etc., ca alternativă la consumul de droguri”.

Concursul, implementat la nivel naţional în anul şcolar 2021-2022, se desfăşoară pe secţiunile: film de scurt metraj şi spot video; arte vizuale –  grafică, pictură şi fotografie; eseu; sport. 

Proiectul-concurs se desfășoară în unităţile de învăţământ, în parteneriat cu Ministerul Educației, iar elevii pot trimite lucrări până la data de 30 aprilie 2022. 

Pentru mai multe detalii, cadrele didactice și elevii pot contacta centrele de prevenire, evaluare și consiliere antidrog din fiecare județ și sector: http://ana.gov.ro/despre-institutie/reteaua-nationala/

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...

Calm pe piața cripto după halvingul Bitcoin

Mișcările de pe piața cripto au fost destul de...

Finanțarea companiilor

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)