Proiect pentru succesul profesional al liceenilor

Date:

Organizația Junior Achievement România în parteneriat cu compania Nestlé România, continuă programul de dezvoltare profesională „Succesul tău profesional”, sub formă de activități de tip learning by doing. În luna mai, voluntarii Nestlé s-au întâlnit virtual cu 525 de elevi și 45 de profesori din 23 de județe, prin webinarul cu tema „Cum să ai o carieră de succes”. Webinarul a avut scopul de a le oferi elevilor „recomandări cu privire la dezvoltarea profesională. Webinarul s-a desfășurat online, a durat două ore, iar prezentările au fost completate de quiz-uri și jocuri de rol”.

Loredana Gîlmeanu, SEM HR Business Partner and Country Lead, Nestlé România: „Credeți în valoarea pe care experiența v-o poate oferi; învățăm ceva din fiecare situație.” 

Cătălina Stancu, Learning & Training Specialist, Nestlé România: „Să vă ascultați instinctul, să fiți atenți la ceea ce nu merge și încotro vreți să vă îndreptați. Să vă doriți să învățați acel lucru care vă stârnește curiozitatea.”

Andrei Stoica, Coffee Ambassador and PR Coordinator, Nestlé România: „Fiți încrezători în forțele voastre, acceptați provocările, fiți constanți și aveți răbdare!”

Nestlé accentuează că „organizează an de an întâlniri cu elevii, studenții și absolvenții pe diverse teme în cadrul inițiativelor locale și globale. Parteneriatul cu Junior Achievement este deja la al treilea an și se încadrează în inițiativa globală de tineret Nestlé Needs YOUth, prin care Nestlé dorește să ajute 10 milioane de tineri din întreaga lume să aibă acces la oportunități de carieră până în anul 2030. Această inițiativă globală combină și coordonează toate activitățile care susțin tinerii din întreaga lume, inclusiv eforturile Alliance for YOUth”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...