Protocol Camera de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti-Camera Consultanților Fiscali

Date:

Camera de Comerţ și Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) și Camera Consultanților Fiscali (CCF) au semnat un protocol de colaborare. Protocolul a fost semnat, la sediul CCIB, de către președinții celor două instituții, Iuliu Stocklosa (CCIB) și Dan Manolescu (CCF).

Camera bucureșteană anunță că, pe baza protocolului, „cele două părţi vor coopera în vederea organizării în parteneriat de conferințe, seminarii, mese rotunde, în scopul promovării în rândul comunității de afaceri a reglementărilor din domeniul consultanței fiscale și vor promova măsuri și acțiuni menite să contribuie la îmbunătățirea mediului de afaceri, la întărirea si credibilizarea activității entităților economice.

Totodată, părțile vor colabora pentru intensificarea informării mediului de afaceri în privința rolului și importanței consultanței fiscale în slujba interesului public, pentru sporirea încrederii guvernanței corporative, a finanțatorilor, creditorilor și a partenerilor comerciali în legătură cu realitatea asupra gestionării financiare a entităților economice de către management.

Semnarea protocolului de colaborare cu CCF se înscrie în sfera preocupărilor constante ale Camerei bucureştene de a contribui la susținerea și îmbunătățirea calității mediului de afaceri. Conducerile celor două instituții și-au exprimat convingerea că, printr-o bună conlucrare, prevederile acordului vor fi rapid puse în aplicare, fiecare manifestându-şi întreaga disponibilitate de a contribui la o mai corectă şi eficientă informare a mediului de afaceri”.

Foto: CCIB

 

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...