Protocol de colaborare între Camera bucureșteană și Ordinul Arhitecților din România, Filiala București

Date:

La sediul Camerei de Comerţ și Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc semnarea protocolului de colaborare între Camera bucureşteană şi Ordinul Arhitecților din România, Filiala Bucurețti. Ca urmare a semnării acestui document de către preşedintele CCIB, ing. Iuliu Stocklosa, şi de către presedintele OAR-Fil. București, arh. Emil Ivănescu, cele două părţi vor coopera în vederea promovării reciproce și dezvoltarea unor programe și activități cu implicații asupra comunității de afaceri bucureștene și a comunității de arhitecți din capitală. La eveniment au participat din partea OAR – Fil. București: arh. Irina Meliță, vicepreședinte cu comunicarea, arh. Andrei Fenyo, vicepreședinte cu legislația și arh. Cătălin Berescu, trezorier.

„Rolul nostru este de a aduce plus valoare oamenilor de afaceri. În baza parteneriatelor instituționale cu primăriile de sector și primăria capitalei, Camera bucureșteana va susține proiectele OAR – Fil. București privind calitatea în domeniul urbanismului și arhitecturii, în rândul comunității de afaceri bucureștene”, a afirmat cu acest prilej preşedintele Camerei bucureştene. De asemenea, Iuliu Stocklosa a subliniat implicarea CCIB în dezvoltarea Capitalei, punctând preocuparea pentru asigurarea de forţă de muncă de bună calitate, în concordanţă cu solicitările pieţei, pregătită inclusiv în sistem dual.

La rândul său, arh. Emil Ivanescu, presedintele OAR – Fil. București, a apreciat că: „Protocolul semnat azi stabilește colaborarea cu CCIB pe partea de servicii specifice oferite de Camera bucureșteana, cursurile, formările profesionale în domeniul de business utile în construcții și proiectare, organizarea de evenimente comune axate pe diverse teme cu accente pe zona dezvoltării mediului de afaceri și a mediului de constructii și arhitectura”. În opinia arh. Emil Ivănescu, Bucureștiul este un organism complex, în care decidenții din administrație, profesioniștii OAR, societatea civila și cei din zona economică  trebuie să se implice deopotrivă pentru dezvoltarea sustenabilă a Capitalei. 

Semnarea protocolului de colaborare cu OAR – Fil. București se înscrie în sfera procupărilor constante ale Camerei bucureştene de a pune la dispoziţia comunităţii de afaceri instrumente utile pentru a-şi eficientiza activitatea și este o dovadă a disponibilităţii CCIB de a participa în mod constructiv la reformarea structurală a României și de a-şi asuma noi responsabilităţi pentru a contribui la îmbunătăţirea mediului economic.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...