PwC România a acordat asistență financiară și fiscală către Dr. Max în achiziția farmaciilor și distribuției de medicamente de la grupul ungar Gedeon Richter

Date:

 

 

O echipă de consultanți specializați în tranzacții și taxe ai PwC România a acordat servicii de due diligence financiar și fiscal grupului farmaceutic Dr. Max, controlat de fondul de investiţii ceh Penta Investments, în procesul de achiziție a rețelei de farmacii și a distribuitorului de medicamente deținute de grupul ungar Gedeon Richter în România.

Suntem mândri de încrederea pe care ne-a acordat-o Dr. Max într-o nouă tranzacție încheiată cu succes pentru dezvoltarea grupului în România”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

În cadrul acestei tranzacții, echipa care a acordat servicii de due diligence financiar a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România, Andreea Bistriceanu, Director PwC România, Mate Diosi, Senior Manager PwC Ungaria, și Daniel Vajtai, Senior Associate, PwC Ungaria.

”Distribuția și retailul farmaceutic din România evoluează în direcția consolidării și suntem onorați că am fost alături de Dr. Max în această tranzacție, care îi va întări poziția pe această piață”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener PwC România.

Due diligence-ul fiscal a fost realizat de echipa formată din Andreea Mitiriță, Partener, Cristina Fuioagă, Director, Andreea Molodău, Manager, Cristina Midoni, Senior Associate, și Cristina Florea, Senior Associate.

Brandul Dr. Max a intrat în România odată cu achiziția farmaciilor Sensiblu și a distribuitorului Mediplus, fiind una dintre cele mai mari companii în acest domeniu.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor

TikTok este o platformă de divertisment susținută de creativitatea,...

Colliers: 2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piața de investiții din România

Tranzacțiile au depășit 1,25 miliarde de euro, capitalul românesc...

Cum facem posibilă victoria Ucrainei

| de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene.

Studiu: Oamenii devin mai precauți atunci când fac cumpărături, iar achizițiile spontane devin din ce în ce mai rare

Starcom România lansează cea de-a noua ediție a compendiumului...