PwC România a asistat Abris Capital Partners în achiziția distribuitorului de consumabile și echipamente stomatologice Dentstore

Date:

O echipă de specialiști în tranzacții ai PwC România a acordat consultanță financiară și fiscală fondului de investiții Abris Capital Partners în tranzacția de achiziție a distribuitorului de consumabile și echipamente stomatologice Dentstore de la antreprenori români. 

„Ne bucurăm că am fost alături de echipa Abris Capital și în această tranzacție, prin care a cumpărat o nouă companie antreprenorială în domeniul stomatologic și care îi întărește poziția pe această nișă. Business-urile antreprenoriale românești de succes continuă să fie atractive pentru investitori, anul 2022 începând în forță cu finalizarea mai multor tranzacții în diferite sectoare de activitate”, a declarat Cornelia Bumbăcea (foto), Partener Deals, PwC România.

PwC România a oferit fondului de investiții Abris Capital servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență pe aspecte financiar-contabile și fiscale în această tranzacție. 

Echipa PwC a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener Deals, Andreea Mitiriță, Partener Taxe, Andreea Oprescu, Senior Manager, Roxana Popa, Director, Emilia Danila, Manager, Alin Dumitriu, Senior Associate, Ștefania Chiricu, Senior Associate, Cristina Florea,  Senior Associate, Gabriel Gheorghe, Senior Associate, și Anca Seinea, Associate. 

Abris Capital este un fond de tip private equity care investește în companii din Europa Centrală și de Est, în România deținând în prezent patru companii: Pehart, Green Group, GTS Group și Dentotal Protect.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Portul Constanța, performanță sub potențial. Recomandările Curții pentru creșterea atractivității și competitivității

Curtea de Conturi recomandă conducerii Portului Constanța să întreprindă...

A început o nouă cursă a înarmării

Cheltuielile pentru apărare vor crește structural în întreaga lume,...