PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență grupului belgian SD Worx în tranzacția prin care urmează să achiziționeze compania românească Romanian Software

Date:

O echipă integrată de specialiști în tranzacții ai PwC România și de avocați ai D&B David și Baias au acordat asistență grupului belgian SD Worx, principalul furnizor european de soluții de resurse umane și salarizare, în achiziția pachetului majoritar de acțiuni al companiei românești Romanian Software. Semnarea tranzacției a avut loc pe 8 Decembrie 2023 la sediul PwC Romania.  

În cadrul acestei tranzacții, echipa PwC și D&B David și Baias a realizat due diligence-ul financiar, fiscal și juridic, precum și due diligence privind resursele umane și aspecte de integritate. De asemenea, echipa a furnizat asistență juridică pentru redactarea și negocierea documentelor tranzacției, precum și asistență financiară, juridică și fiscală pe parcursul negocierilor. Tranzacția este supusă aprobării Consiliului Concurenței, finalizarea tranzacției urmând a avea loc după obținerea acesteia și îndeplinirea celorlalte condiții suspensive. 

„Ne bucurăm să vedem că piața românească rămâne o țintă pentru investitorii strategici prin companiile de succes dezvoltate de antreprenori români. Suntem siguri că împreună vor continua să dezvolte soluții software inovatoare pentru departamentele de resurse umane”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener M&A, PwC România.

„Mulțumim clientului pentru încrederea acordată și felicit toți colegii din PwC și D&B David și Baias. Echipa D&B a acordat asistență juridică completă pe parcursul derulării tranzacției până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare și rămâne alături de client în continuare, acordând asistență pentru finalizarea cu succes a tranzacției”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias.

„Ne bucurăm că am fost parte din această tranzacție importantă pentru piața de software pentru HR din România, care va crea o companie mai bine poziționată pentru a beneficia  de oportunitățile oferite de nevoia de digitalizare”, a arătat Andreea Mitiriță, Partener Taxe PwC România.

Echipa PwC România a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener, Andreea Mitiriță, Partener, Andreea Bistriceanu, Director, Claudiu Simionescu, Senior Manager, Gabriela Batîr, Senior Manager, Mădălin Manea, Senior Manager, Andreea Puiu, Manager, Anca Lungeanu, Manager, Lavinia Sandu, Senior Associate, Ștefania Chiricu, Senior Associate, Emma Serban, Senior Associate, Mihai Ionescu, Senior Associate, Mara Dănălache, Associate și Silviu Bolba, Associate.

Echipa D&B David și Baias a fost coordonată de Anda Rojanschi, Partener și formată din Cristina Păduraru, Partener, Alice Spridon, Mihaela Papandreia, Corina Celmare, Daniel Vinerean, Cătălina Nacev, Avocați Seniori, precum și Cornelia Burlacu, Diana Bortas, Andreea Voicu, Mihaela Panfilii, Crina Petrache, Avocați. Procedura în fața Consiliului Concurenței este coordonată de Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator, asistat de Andreea Toncu, Avocat Senior. 

Cu peste 75 de ani de expertiză în resurse umane și salarizare, grupul SD Worx este prezent în 26 de țări și a avut în 2022 o cifră de afaceri consolidată de 962 de milioane de euro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...